Betöltés...

Archivált hirdetés!

Élő állatot ne ajándékozz!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Egy állat nem árucikk, nem játék és nem ajándék! Sem karácsonykor, sem húsvétkor, sem pedig más ünnepi alkalomkor. Amikor elmúlnak az ünnepek, megnő a kidobott, elhagyott, menhelyre leadott állatok száma. Miért? Mert sokan mindenféle megfontolás, tervezés nélkül „szereznek be” állatot. Ők még nem értik, hogy egy magunkhoz vett élőlény élethosszig tartó elkötelezettséget jelent. http://szabadagazdi.hu/2018/12/08/elo-allatot-ne-ajandekozz/

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 745 alkalommal
Élő állatot ne ajándékozz!
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Élő állatot ne ajándékozz!" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).