Betöltés...

Archivált hirdetés!

F1 Savannah cica örökbefogadásra.

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
F1 Savannah cica örökbefogadásra. Örömmel jelentjük be, hogy Savannah cica már készen áll egy új otthonra. Mindegyik oltott és nagyon barátságos a gyermekekkel, más háziállatokkal. Célunk az, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot és a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk. Sok új változtatást hajtunk végre, és egy teljesen új külsőt adunk hozzá, ezért tartsa szem előtt az újonnan megjelenő kiscicákat, és ha most szüksége van egy kiscicára, akkor azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy rendelkezésre álljon.
Írjon nekem e-mailt a lisanicovet@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 1 Ft
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Macskafajta: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 1012 alkalommal
F1 Savannah cica örökbefogadásra. F1 Savannah cica örökbefogadásra.
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "F1 Savannah cica örökbefogadásra." című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).