Betöltés...

Archivált hirdetés!

Brit Rövidszőrű cica

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Családunk macskájának alma 6 gyönyörű kék rövidszőrű cica. 3 fiú és 3 lány. Nagyon boldogok és egészségesek. A cica szerető és gondoskodó családban nőtt fel. Más macskákhoz és emberekhez szoktak. Minden nap játszik a gyerekekkel. Imádják, hogy ölelkezésre és kezelésre kerüljenek. Szeretõ és gondoskodó családot is keresek, hogy a kiscicák továbbra is tanulhassanak és boldogan éljenek örökké :). A cica mostantól készen áll az új otthonokra menni. Adjon hozzá a Whats APP-hez: +380 506096242.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 15.000 Ft
Település: Bernecebaráti
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Macskafajta: Brit
 
Eddig megtekintették 2572 alkalommal
Brit Rövidszőrű cica Brit Rövidszőrű cica Brit Rövidszőrű cica
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Brit Rövidszőrű cica" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).