Betöltés...

Archivált hirdetés!

Brit rövidszőrű (törzskönyv nélküli) cicusok eladók!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
1 kislány és 1 kisfiú tündéri bújós testvérkék vagyunk és mivel már megkaptuk oltásainkat és a féreghajtást hamarosan költözhetünk új otthonukba.
Képen látható gyönyörű szüleink már mindenre megtanítottak, így reméljük, hogy új gazdink is úgy fog szeretni bennünket, mint eddigi családunk!
Ár :50.000Ft
Érdeklődni. +36704155333

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 50.000 Ft
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Fajtatiszta
Macskafajta: Brit
 
Eddig megtekintették 526 alkalommal
Brit rövidszőrű (törzskönyv nélküli) cicusok eladók! Brit rövidszőrű (törzskönyv nélküli) cicusok eladók! Brit rövidszőrű (törzskönyv nélküli) cicusok eladók!
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Brit rövidszőrű (törzskönyv nélküli) cicusok eladók!" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).