Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Archivált hirdetés!

Cicka gazdit keres

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szerető, gondos gazdit keres a képeken látható, hófehér cica. Cicka 10 év feletti, ivartalanított nőstény cica.
Élete során többször kénytelen volt költözni, de jól tolerálta, az új emberekhez és helyekhez szépen alkalmazkodott. Első gazdája halálakor Alapítványunkhoz került, majd örökbe fogadta tőlünk egy hölgy. Rövid idő múltán az új gazdi egészségi állapotában beállt változások miatt Cicka visszakerült hozzánk. Később találtunk számára ideiglenes befogadót, így szerencsére nem kennelben, hanem kényelmes otthonban, folyamatos ember-közelben várhatja az újabb, immár harmadik, de remélhetőleg most már valóban végleges gazdi jelentkezését.
Cicka szobatiszta, igazi „kanapé-cica” . Nyugodt, kedves, bújós és dorombolós. Korából eredően vannak kisebb problémái (fogait évente ellenőriztetni szükséges, nap folyamán többször eszik keveset, stb.), ugyanakkor kora ellenére játékos is, érdeklődő.
Amint a mellékelt képek is mutatják, szereti kivenni a részét a munkákból: leginkább a számítógépes teendők állnak közel hozzá, de a konyhai műveleteket is szívesen felügyeli az étkezőasztalnál elfoglalt főnöki székéből. Munka után természetesen neki is jár a pihenés, akár a fotelban, akár kanapén…
Cicka mindig lakásban élt, ezért csak kizárólag benti tartásra vihető.
Cickáról az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni: mimozaalapitvany@gmail.com
(Megtekinthető Budapesten.)

Archiváltuk a hirdetést!


Hitelek és állami támogatások ingatlanvásárláshoz.
www.hitelszaki.hu
Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: XVI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 204 alkalommal
Cicka gazdit keres Cicka gazdit keres Cicka gazdit keres Cicka gazdit keres Cicka gazdit keres
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Cicka gazdit keres" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).