Betöltés...

Archivált hirdetés!

Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját!

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Edward december 15-én lesz 6 hónapos nagyfiú, s örülnénk, ha még karácsony előtt új családjához kerülhetne. Ingyen elvihető Budapestről, a szállításban szívesen segítek!

November 22-én lett ivartalanítva (ebből adódóan a szokásos "fiús" jelölgetést nem kell számításba venni), s a további féreghajtásra és bolhairtásra is sor került.

Eddie egy hihetetlenül szeretetreméltó cica, aki remekül kijön más cicákkal (van 2 cicánk), s imád az emberek társaságában lenni. Eleinte kinti cica volt, azonban a tesóinak már találtunk gazdit, s hogy ne legyen kint egyedül, behoztuk. Lassan 2 hete van bent, s mára már igazi szobacicának mondható. Az almot ismeri és használja is, baleset sem történt eddig. Nagyon játékos, ezért ideális lehet egy nagyjából vele egy idős cica mellé, vagy gyermek számára, aki szívesen levezetné a kis rosszaság felesleges energiáit.

A cicát kizárólagos benti tartásra adjuk oda, amennyiben nem merül fel a kiszökés veszélye, a biztonsága érdekében.

Érdeklődni/több képet kérni a b.tina1998@gmail.com e-mail címen lehet rövid bemutatkozással :)

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 0 Ft
Település: XXII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 385 alkalommal
Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját! Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját! Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját! Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját! Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját!
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Ivartalanított, foltos kandúr keresi szerető gazdiját!" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).