Betöltés...

Archivált hirdetés!

Favory Vulkán és Fácán

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fácán és Vulkán hosszú évek óta együtt kocsiznak, egy igazán össszeszokott páros. Rég óta vezetik esküvőkön és különböző rendezvényeken a hintókat. Idős koruk ellenére mind a ketten jó kondiban vannak, de nem igényelnek minden napos edzéseket. Sok egészen pici gyerek tanúlt rajtuk lovagolni, bírják a gyúrődést. Fácán egy 1997-es születésű kanca. Pályán és terpen is magabiztosan megy, nem ijedős. Egyik szemére nagyon enyhén homályosan lát, de ez semmiben nem akadájozza. Vulkán egy 1998-as születésű herélt. Ő is egy nagyon könnyen kezelhető lovacska, pályán kicsit jobban kell hajtani, viszont terepen nagyon kényelmes tempót diktál. Mind a kettő marmagassága 160 cm. Közös múltjukra tekintettel annak örülnénk ha párban kerülnének az új otthonukba. Leginkább sok szeretetre vágynak, igazi kezes, bújós lovak. Lóútlevéllel rendelkeznek, oltásaik rendben vannak.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 550.000 Ft
Település: Domony
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Ló színe: Szürke
Neme: Kanca
Besorolása: Igáslovak
 
Eddig megtekintették 348 alkalommal
Favory Vulkán és Fácán Favory Vulkán és Fácán Favory Vulkán és Fácán Favory Vulkán és Fácán Favory Vulkán és Fácán
Lehetőségek
Megosztók

Lovak rovaton belül a(z) "Favory Vulkán és Fácán" című hirdetést látja. (fent)Eladó, esetleg ingyen elvihető ló apróhirdetések!

A Lovak apróhirdetési rovatban eladó kancák, ménesek, szamarak, valamint lótáp és egyéb a lóval összefüggésbe hozható lovas hirdetések található.

TIPP: Lóvásár előtt nézzen szét az Agrár hirdetési rovatunkban is.