Betöltés...

3in1 fürdőszoba szett, WC papír tartó állvány, WC kefe, matt fekete, acél

Ár: 12.690 Ft

























3in1 fürdőszoba szett, WC papír tartó állvány, WC kefe, matt fekete, acél 










Elegáns design - Egyesíti az eleganciát a funkcionalitással. Porszórt acélból készült, modern, matt fekete kivitel amely tökéletesen illeszkedik a különböző belsőépítészeti stílusokhoz, a moderntől a klasszikusig.A wc-papír állvány nem csak jól néz ki, hanem ellenáll a korróziónak és a karcolásoknak , ami garantálja a hosszú élettartamát. Acél állványkerete szilárdságot és ugyanakkor modern, minimalista megjelenést kölcsönöz neki. Az állvány tetejét úgy tervezték,hogy használata könnyű legyen- A WC-papír akasztó megakadályozza a papír elcsúszását. Ezzel a megoldással gyorsan és problémamentesen lehet megoldani a papírcserét. 



Egyedi üveg betét - Az állvány központi eleme egy fekete, üvegből készült tükörfal , amely nem csak eleganciát kölcsönöz hanem nagyon dekoratív is. Az üveg tükörfényes felülete modern jelleget kölcsönöz a terméknek, és a tükörfal matt hátoldala harmonizál az állvány többi matt elemével . Állvány talapzata is fekete tükörüvegből készült , amely nem csak hangsúlyozza modern kialakítását , de biztosítja az egész szerkezet stabilitását és tartósságát is. 




Praktikus megoldás - Az állványt a maximális funkcionalitás figyelembevételével tervezték. Az állvány elején található egy kerek, fekete, matt színű, kiváló minőségű  PVC-ből készült tartály, amely a WC kefe tárolására szolgál. A kefe nyele rozsdamentes acélból készült, porszórt bevonata biztosítja a tartósságát és korrózióállóságot. A PVC-ből készült kefefej könnyen tisztítható, és biztosítja a WC hatékony tisztítását, ami rendkívül fontos a fürdőszobai higiénia fenntartásához. Ezenkívül, az állvány hátulján található egy praktikus  WC papír tartó rúd amely további három WC papírtekercs tárolására alkalmas, ami ideális megoldás azoknak, akiknek fontos a rend és a kényelem.



Stabil és biztonságos - A WC-papír állványt a stabilitás és a biztonságos használat figyelembevételével tervezték. Állvány talapzata fekete tükörüvegből készült, ami nem csak eleganciát kölcsönöz neki, hanem szilárd támaszt nyújt . Továbbá, Az állvány alján négy csúszásgátló talp található, védik a padlót a karcolásoktól és megakadályozzák az állvány elcsúszását, ami különösen fontos a párás fürdőszobai körülmények között.​


Tulajdonságok: 










Elegáns design
Időtálló kialakítás
Exkluzív üveg betét
Szín: matt fekete
Anyag: rozsdamentes acél, üveg, PVC
Csúszásgátló lábak
Méretek: 70 x 20 x 18,5 cm
Súly: 2,1 kg


















Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "3in1 fürdőszoba szett, WC papír tartó állvány, WC kefe, matt fekete, acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: