Betöltés...

Macska kaparófa, kaparókanapé, fekhely, környezetbarát, papír

Ár: 9.990 Ft

























Macska kaparófa, kaparókanapé, fekhely, környezetbarát, papír 










Kényelem és funkcionalitás - Ez az ágy és kaparó egy elegáns kanapé formájában ötvözi a pihenést és kielégíti macskája természetes igényeit is. Az ágy felülete kényelmes hullámkarton, szoros rétegekbe préselve , amely kellemes érzést nyújt a macskának, és ösztönzi őt a kaparó használatára. Ergonomikus formájának köszönhetően, az ágy biztosítja a macskának a teljes kényelemet, ösztönözve a hosszú pihenésre.



Tartós kialakítás - A kaparó rendkívül tartós, rétegelt préselt kartonból készült, amely garantálja a hosszú távú használatot. A hullámkarton ideális a karmok élezésére, kielégíti macskája kaparászási igényeit, miközben megvédi az otthoni bútorokat a károsodástól. Az ágy hátsó és elülső része antik kanapé kinézetét kelti, és kiváló minőségű MDF-lapból készülnek , ami elegáns megjelenést kölcsönöz az egésznek, és biztosítja a szerkezet stabilitását.



Egyszerű használatba vétel - A készlet mindent tartalmaz, ami a problémamentes összeszereléshez szükséges: csavarokat és egy tökéletesen illeszkedő csavarhúzót. Az ágy hátsó és elülső része könnyen rögzíthető a fő részhez. A stabil, hosszúkás szerkezet megakadályozza a kaparófa felborulását, biztosítva a macska biztonságát még intenzív használat közben is. Ez a megoldás garantálja, hogy az ágy stabil marad, függetlenül a macska aktivitásától.



2in1 - fekhely és kaparófa - A kanapé alakú ágy egyben egy vízszintes kaparó, ami tökéletes olyan macskák számára, akik szeretnek fekve kaparászni. A kaparó kielégíti a macska természetes igényeit a karmok élezésére, segít megőrizni azok egészségét és erősségét. Ennek a megoldásnak köszönhetően a cicája elégedettséget tapasztal a kaparás során, ami csökkenti a bútorok és más felületek sérülésének kockázatát. 









Tulajdonságok:



Antik kanapé formát utánzó kialakítás
Anyag: papír, MDF
Fekhely mérete: 41 x 28 cm
Külső méretek: 32 x 29 x 60 cm
Súly: 1,5 kg


A csomag tartalma



1 db kaparó kanapé
Összeszereléshez szükséges anyagok, eszközök


















Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Macska kaparófa, kaparókanapé, fekhely, környezetbarát, papír" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: