Betöltés...

Stresszoldó súlyozott takaró a nyugodt alvásért, 200x150cm, 8kg, szürke

Ár: 15.590 Ft






















Stresszoldó súlyozott takaró a nyugodt alvásért, 200x150cm, 8kg, szürke 










Használata - a súlyozott takarót propriocepciós zavarok esetén használják, amelyek többek között autizmusban, ADHD-ban vagy szenzoros feldolgozási zavarokban szenvedőknél jelentkeznek. Gyakran ajánlják álmatlanság, depresszió és szorongásos zavarok esetén is. A takaró mély érzéseket stimulál, ezáltal "megnyugtatva" az idegrendszert.



SEGÍT AZ ÁLMATLANSÁG LEKÜZDÉSÉBEN- a paplan a mélyérzékelő rendszer folyamatos stimulációját biztosítja, ami jelentősen hozzájárul a szorongás és a stressz szintjének csökkentéséhez. A boldogsághormon, a szerotonin szintje megnő, a stresszhormon, a kortizol szintje pedig csökken. Azzal, hogy takaróval takarjuk be a testünket, biztonságérzetet és nyugalmat nyerünk, ami megkönnyíti az elalvást. A testre gyakorolt gyengéd és egyenletes nyomásnak köszönhetően az öleléshez hasonló érzést kelt. 



HOGYAN VÁLASSZUNK PAPLANT - a súlyozott takaró súlyának a felhasználó testsúlyának körülbelül 10-15%-át kell kitennie . A túl kevés vagy túl nagy terhelés megakadályozza, hogy a paplan betöltse funkcióit. Ha a súly két tartomány között változik, ajánlott a paplan nehezebb változatát választani. 




MEGNYUGTATÓ: A súlyozott takaró folyamatos nyomást gyakorol a testre, ami segíti az ellazulást ezáltal javíthatja az alvás minőségét. Ez az öleléshez hasonló érzés: kellemes, megnyugtató és pihentető alvást biztosít.








A termék tulajdonságai



szürke szín
méret: 150 cm x 200 cm
anyag: borítás - pamut, töltelék - üveggyöngyök + PP szál + nem szőtt borítás + PVC
töltési súly: 8 kg
súly: 8,4 kg


A CSOMAG TARTALMA



 1 db súlyozott takaró
 1 db táska



























Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Stresszoldó súlyozott takaró a nyugodt alvásért, 200x150cm, 8kg, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: