Betöltés...

Adler ébresztőóra páratartalom-hőmérséklet méréssel

Ár: 8.590 Ft

Adler AD 1186 W - Ébresztőóra hőmérséklet és páratartalom méréssel.



Kicsi, de esztétikus és hatékony ébresztőóra. A kijelzett idő tökéletesen látható a LED kijelzőnek és a nagy számjegyeknek köszönhetően.
Az ébresztőóra hálózatról működik, de beépített akkumulátorral is rendelkezik. Az ébresztőóra a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát mutatja. Nagy előnye a jól leolvasható LED kijelző, amelyről bármilyen fényviszonyok mellett könnyen leolvasható az idő.
Az Adler AD 1186 ideális választás azok számára, akik nem csak egy megbízható ébresztőórát keresnek, hanem egy olyan készüléket is, amely segít megérteni és szabályozni az otthoni környezetet.
Modern kialakításának köszönhetően ez az óra-ébresztőóra tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.
Főbb jellemzők:



Sokoldalú LED-kijelző : A fehér LED-kijelző nemcsak elegánsan néz ki bármilyen belső térben, hanem egyértelműen mutatja az időt, a dátumot (hónap, nap és év), az aktuális hőmérséklet- és páratartalom-szintet.
Hőmérséklet és páratartalom mérése : Az Adler AD 1186 W ébresztőóra érzékelőkkel van felszerelve a hőmérséklet és a páratartalom mérésére.
Riasztás szundi funkcióval : Állítson be egyetlen ébresztőt, hogy mindig időben keljen fel. A szundi funkció lehetővé teszi, hogy aludjon még néhány percet, mielőtt elkezdi a napot.
Állítható fényerő : Állítsa be a kijelző fényerejét igényeinek megfelelően a magas és alacsony fényerőszint közötti választás lehetőségével, ami különösen éjszaka hasznos.
Egyszerű csatlakoztatás : VDE tápkábel táplálja, amely garantálja az áramforráshoz való könnyű és biztonságos csatlakozást.


Tulajdonságok:



LED riasztás hőmérséklettel / dátummal
Hangszóró rezgéssel
Bemenetek/kimenetek: VDE tápkábel


Jellemzők:




Fehér LED kijelző


Hőmérséklet


Dátum hónap/nap/év


Nedvesség


Egyszeri riasztás


Magas - alacsony fényerőszint

Tápellátás: 230 V~50 Hz
9V-os akkumulátor
Beépített transzformátor





Fizikai paraméterek:



A termék mérete: 18 x 9,1 x 6,8 cm
Súly: 0,32 kg


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Adler ébresztőóra páratartalom-hőmérséklet méréssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: