Betöltés...

Fürdőszobafelszerelés készlet, 6 részes, fogmosó, szappantartó, szemetes, WC kefe, fehér

Ár: 8.590 Ft




Fürdőszobafelszerelés készlet, 6 részes, fogmosó, szappantartó, szemetes, WC kefe, fehér




Kiváló minőségű 6 részes fürdőszobai kiegészítő szett -  A kiváló minőségű PP anyag bambusz betétekkel a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja. A fehér szín és bordázott külső felület modern és letisztult látványt nyújt, mindemellett pedig kényelmes és higiénikus használatot tesz lehetővé.



Szappantartó bambusz betéttel, szappanadagolóval - a szappantartó kiváló minőségű PP anyagból készült, amely tartós és vízálló. A keresztirányú lyukakkal ellátott bambuszbetét választja a szappant a szappantartó alján összegyűlő víztől, ami meghosszabbítja a szappan tartósságát és megkönnyíti a tisztán tartását. Elegáns színek kombinációja - fehér és a bambusz mellé az adagoló teteje ezüst színt kapott, ezzel stílusos kontrasztot teremt.



Fogkefe- és öblítőphár - két csésze - az egyik az öblítővízhet fogmosás közben, és a második a fogkefék tárolására szolgál. A fogkefecsésze két nagy lyukkal ellátott bambuszborítással van ellátva amelyek megkönnyítik a kefék szétválasztását , megakadályozva, hogy összeérjenek. Mindkét poharat Elegáns, fehér, bordázott felületű kivitel jellemzi, amely modern megjelenést kölcsönöz. 




WC kefe és bambusz betétes szemetes - A WC kefe állványát a funkcionalitás és az esztétika szem előtt tartásával tervezték. A bambusz felső borítás biztosítja a higiéniát és kényelemet, és az eleganciát, hiszen mindössze ez a felület látható, a kefe nem.  Az acél kefe nyél tartós és korrózióálló . A bambuszfedéllel ellátott hulladékgyűjtő nagy, kerek nyílással van ellátva , amely nem csak védi a szemeteszsákot az elcsúszástól hanem elegáns megjelenést kölcsönöz az edénynek..


Tulajdonságok



6 részes szett
Egységes megjelenés
Modern stílus
Elegáns design . fehér, bordázott felületek, bambusz betétek, ezüst elemek
Funkcionalitás - minden elemet a mindennapi használatot szem előtt tartva terveztek meg
Könnyen tisztán tartható
Univerzális - különböző típusú fürdőszobai dekorációkhoz 

esztétikus kialakítás - bordázott, fehér felület
Anyag: PP, ABS, bambusz, rozsdamentes acél
Súly: 0,89 kg


A CSOMAG TARTALMA



Szemeteskosár
WC kefe
Öblítő csésze
Fogkefe csésze
Szappanadagoló
Szappantartó






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Fürdőszobafelszerelés készlet, 6 részes, fogmosó, szappantartó, szemetes, WC kefe, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: