Betöltés...

Gamer hátizsák, iskolatáska, ergonomikus kialakítás, 22 literes, ajándék tornazsákkal

Ár: 7.990 Ft










Gamer hátizsák, iskolatáska, ergonomikus kialakítás, 22 literes, ajándék tornazsákkal 







Strapabíró hátizsák, erős kiváló minőségű oxford 600D anyagból - Tartós anyagból készült, amely a mechanikai sérülésekkel és az időjárási körülményekkel szembeni nagyfokú ellenálló képesség jellemzi . A hátizsák belsejében a bélés is ugyanabból az anyagból készült a könyvek és jegyzetfüzetek további védelme érdekében. Továbbá, a külső réteg és a bélés között, a hátizsák hátuljának teljes felületén EPE hab töltet található , amely nem csak növeli a használat kényelmét , de emellett védi a tartalmat az ütésektől. A hátizsák fel van szerelve két oldalsó hálós zsebbel ami elasztikus anyagból készült. Ezek a zsebek ideálisak vizes palack vagy más apró tárgyakat szállítására. A hátizsák nagy kapacitással rendelkezik - akár 22 l .



Ergonomikus és kényelmes pánt EPE habbal - a hátizsák viselésének kényelmét a következők biztosítják: ergonomikus pánt, amit a felhasználó egészségének és kényelmének szem előtt tartásával tervezték . Hámok állíthatóak, ami lehetővé teszi az egyéni igényekhez igazítani őket és a vastag EPE hab töltet biztosítja a a súly egyenletes eloszlását a vállakon, valamint a hátra gyakorolt nyomást minimalizálja . A hátizsák hátulja és a hám alja légáteresztő nejlonhálóból készült , amely növeli a légáramlást és megakadályozza a túlzott izzadást a hátizsák viselése közben. Ezenkívül a hátizsák tetején lévő fogantyú megkönnyíti a hordozhatóságot, és bárhova fel tudja akasztani segítségével. 




Átgondolt belső tervezés - tágas főrekesz, két csúszós cipzárral zárva , amely lehetővé teszi a kényelmes nyitást és zárást. Belül van egy merevített nagy zseb , ideális laptop, rajztömb vagy műalkotások szállítására, megfelelő védelmet nyújtva a sérülések ellen. A hátizsák elején van még egy kisebb zseb rejtett cipzárral , tökéletes reggeli csomagolására vagy kisebb tárgyak, például kulcsok, telefon vagy pénztárca tárolására. A modern gamer grafika a zseb fölött helyezkedik el, intenzív színekben, ami egyedi jelleget kölcsönöz a hátizsáknak, és minden bizonnyal tetszeni fog a játékok világa kedvelőinek.



Tornazsák - praktikus táska cipőcseréhez vagy tornaruházathoz, ami kiváló minőségű poliészter anyagból készült . Ez az anyag ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, valamint könnyen tisztán tartható . A tornazsákon dupla, erős zsinór van amely a tetején könnyen meghúzható, így gyors és kényelmes zárást biztosít. Speciális kialakítása végett, a táska hátizsákként is hordható , ami kényelmes megoldás például sportoláshoz vezető úton. Ez egy sokoldalú kiegészítő, amely tökéletesen kiegészíti az egész készlet funkcionalitását. A táska egyik oldalán nagyméretű modern gamer grafika látható , ugyanolyan, mint a hátizsákon. A tornazsák hátsó része fekete. 



Tulajdonságok:



Fekete alapszín gamer mintával
átizsák anyaga: oxford szövet, bélés: 210D oxford szövet, töltelék: 600D oxford szövet, töltelék: 600D oxford szövet, bélés: 210D oxford szövet, töltelék: EPE hab, háló: nylon, cipzár: vas + nylon
Cipőtáska anyaga: poliészter szál, zsinórok: nylon, vas zippzár
Hátizsák méretei: 44 x 28 x 20 cm
Táska méretei: 41 x 34 cm
Súly: 0,554 kg


A csomag tartalma:



Hátizsák gamer mintával
Tornazsák gamer mintával






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Gamer hátizsák, iskolatáska, ergonomikus kialakítás, 22 literes, ajándék tornazsákkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: