Betöltés...

Hátizsák, hátitáska ergonomikus kialakítás, fényvisszaverő csíkkal, 30 literes, fekete

Ár: 10.590 Ft







Hátizsák, hátitáska ergonomikus kialakítás, fényvisszaverő csíkkal, 30 literes, fekete 




Strapabíró hátizsák, erős kiváló minőségű oxford 600D - Tartós anyagból készült, melyet a külső sérülésekkel és az időjárási körülményekkel szembeni nagyfokú ellenálló képesség jellemez . A hátizsák belsejében lévő bélés is ugyanabból az anyagból készült, a könyvek és jegyzetfüzetek további védelme és a nedvesség ellen. Továbbá a külső réteg és a bélés között, a hátizsák hátuljának teljes felületén EPE hab töltőanyag található , amely nem csak növeli a használat kényelmét , de emellett védi a tartalmat az ütésektől. A hátizsák fel van szerelve két oldalsó zsebbel mely hálós, elasztikus anyagból készült. Ezek a zsebek ideálisak vizes palack szállítására vagy más apró tárgyak elhelyezésére. A hátizsáknak nagy kapacitása van - akár 30 liter. .



Ergonomikus és kényelmes pánt EPE habbal - a hátizsák viselésének kényelmét a következők biztosítják: ergonomikus hám amely  a felhasználó egészségének és kényelmének szem előtt tartásával tervezték . Pántjai állíthatóak, ami lehetővé teszi,hogy egyéni igényeihez tudja igazítani őket. A vastag EPE hab töltet biztosítja a a súly egyenletes eloszlását a vállakon valamint minimalizálja a hátra gyakorolt nyomást. A hátizsák hátulja és a pántok alja légáteresztő nejlonhálóból készült , amely növeli a légáramlást és megakadályozza a túlzott izzadást a hátizsák viselése közben. Kényelmes fogantyú található a tetején , ami megkönnyíti a hordozást, és könnyen felakasztható bárhova. 




Átgondolt belső tervezés, fényvisszaverő külső elemek - tágas főrekesze két cipzárral zárható, amely lehetővé teszi a kényelmes nyitást és zárást. Belül van egy merevített nagy zseb, ideális laptop, notebook vagy táblagép szállítására, megfelelő védelmet nyújtva a sérülések ellen. A laptop mellett könyveket is tárolhat benne. A 2. rekesz lapos és nagyméretű tartozékok, például rajztömb vagy műalkotások tárolására szolgál. Van még egy zseb a hátizsák elején , amely tökéletesen alkalmas reggeli csomagolására vagy kisebb tárgyak, például kulcsok, telefon vagy pénztárca tárolására. A zseb alatt található egy fényvisszaverő csík amely a felhasználó számára láthatóságot és biztonságot nyújt sötétedés után.



Sokoldalúság - a hátizsák tökéletes iskolába, edzésre vagy mindennapi tevékenységekhez. Legyen szó könyvek, sportfelszerelések vagy mindennapi csecsebecsék tárolásáról, ez a a hátizsák minden felhasználó elvárásainak megfelel, nemtől, kortól és magasságtól függetlenül.


Tulajdonságok



30 literes térfogat
Nagy méretű tárolórekeszek 
Oldalsó hálós zsebek 

Fényvisszaverő betét
Szín: fekete
Anyaga: oxford szövet, 600D valamint 210D oxford szövet, EPE hab
Hátizsák méretei: 50 cm x 28 cm x 19 cm
súly: 0,611 kg


A csomag tartalma



Kulcstartó
Hátizsák






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Hátizsák, hátitáska ergonomikus kialakítás, fényvisszaverő csíkkal, 30 literes, fekete " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: