Betöltés...

Nagy méretű gránit pizzakő, 38 x 36 x 2 cm, ajándék bambusz pizzalapáttal

Ár: 8.990 Ft

























Nagy méretű gránit pizzakő, 38 x 36 x 2 cm,  ajándék bambusz pizzalapáttal 










Tartós és minőségi - A pizza kő kiváló minőségű gránitlapból készült minden pizzabarát konyhájának elengedhetetlen eleme. A gránit egy természetes anyag, amely jól tárolja a hőt és a utánozza a hagyományos pizzasütőkben uralkodó körülményeket. Ennek köszönhetően, a pizza egyenletesen sül és a tészta kivételesen ropogós lesz.  A gránit kő biztosítja a tökéletes sütőfelületet amely lehetővé teszi a legjobb eredmények elérését anélkül, hogy professzionális felszerelésre lenne szüksége. Fontos: sütőbe helyezés előtt a csúszásgátlót el kell távolítani a gránitlapról!



Tálalás - A gránitlap csúszásgátló matricákkal van ellátva eVA habból készült, amely stabilitást biztosítanak a konyhapulton való használat során, valamint megvédik a pultot a karcolásoktól. Ennek köszönhetően használható a pizza előkészítése során mint munkalap, valamint elegáns hely a fogások bemutatására. Sokoldalú kiegészítő, amely ötvözi az esztétikát, a funkcionalitást és a tartósságot. 




Multifunkciós bambusz lapát -  A készletben található bambusz pizzalapát használható a pizza vetése, forgatása, kivételes során, de akár vágódeszkaként is funkcionálhat a feltétek előkészítése során. A bambusz lapátot kézzel kell mosni, kerülve a hosszan tartó vízzel való érintkezést, így biztosítható a hosszú élettartam és megbízhatóság a konyhában.



Kiváló hőtartás, könnyű tisztítás - a gránit pizzakő nemcsak hatékony, hanem kényelmes is. Tükörsima felülete megkönnyíti a tisztítást - csak törölje le nedves ruhával, miután kihűlt. A gránit lap jó hőtartó, egyenletes hőeloszlást biztosít, elengedhetetlen a ropogós kéreg eléréséhez. Hőtartó képességének köszönhetően a következő pizzákat a kő újramelegítése nélkül sütheti meg.








Tulajdonságok:



Anyag: bambusz + gránit
Pizzakő méretek: 38 x 36 x 2 cm 

Súlya: 7 kg
Bambusz spatula mérete: 35 x 29 x 0,9 cm


A csomag tartalma:



Gránit pizzakő / munkalap szivacs talpakkal
Bambusz pizzalapát/deszka


















Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Nagy méretű gránit pizzakő, 38 x 36 x 2 cm, ajándék bambusz pizzalapáttal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: