Betöltés...

Prestige 5 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban

Ár: 7.990 Ft

Prestige 5 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban
Kifejezetten férfiak igényeire szabva, kiváló ajándék bármely férfi számára. Az óra, pénztárca és öv szett tökéletes választás minden elegáns férfinak. Az egységes színvilágú szett kialakítása hangsúlyozza a férfiak vonzerejét, minden úriember számára tervezve.Magas minőségű bőr anyag, jó minőség, szép, kényelmes és tartós.
Óra: A kék számlap modern és kifinomult megjelenést biztosít, amely bármilyen öltözékhez illik. Az 50 mm-es tok méret nem csak a pontosságot, hanem a tartósságot is garantálja, miközben férfias és határozott megjelenést kölcsönöz. A fekete bőr szíj nem csak kényelmes viselet, hanem elegáns megjelenést is biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az óra dizájnjához.
Öv: Elegáns, sima felületű bőröv, amely rozsdamentes acél övcsattal van ellátva. A klasszikus dizájn tökéletes kiegészítője bármely öltözetnek, legyen az üzleti vagy casual.
Pénztárca: Kompakt, de tágas bőrpénztárca, amely több rekeszt tartalmaz bankkártyák, személyi igazolvány és készpénz tárolására. Az elegáns, letisztult design ideális a mindennapi használathoz.
Toll: Elegáns, kifinomult designú toll, eleganciát sugall, így tökéletes kiegészítője a professzionális környezetnek.
Díszdoboz: Mindegyik kiegészítő elegánsan helyezkedik el egy prémium minőségű díszdobozban, amely nem csak a termékek tárolására tökéletes, hanem kiváló ajándékötlet is.

Óraszíj anyaga: fekete bőr
Óra számlap anyaga: ötvözet, kék számlap
Óratok mérete: 50 mm
Pénztárca: bőr
Öv: bőr

Legjobb választás férfi ajándékokhoz
Ez a szett kiváló választás évfordulóra és minden más alkalomra. Tökéletes ajándék apának, férjnek, barátnak, testvérnek, önmagának, fiának, főnöknek, beosztottnak és bárkinek. Ideális születésnapra, évfordulóra, Apák napjára, Hálaadásra, Valentin-napra és egyéb jeles eseményekre.
Alkalmas különféle eseményekre
Munka, vásárlás, utazás, nyaralás és szabadtéri tevékenységek során is megállja a helyét. Ez a termék tökéletesen tükrözi az Ön stílusát és egyéniségét. A legjobb ajándék annak a férfinak, akit a legjobban szeret. Ne hagyja ki!
A csomag tartalma:

Óra
Öv
Pénztárca
Kulcstartó
Toll


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Prestige 5 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: