Betöltés...

30 Watt Napelemes Panel

Ár: 6.990 Ft

A napelemes panelek tiszta és megújulóenergiaforrást biztosítanak, amelyek csökkentik az energiaszámlákat és hozzájárulnak a környezet megóvásához. Akár otthona, hétvégi háza vagy munkahelye számára van szüksége energiaellátásra, napelemes paneljeink hatékony és megbízható megoldást nyújtanak.
30 W: 66 cm x 39 cm

Legnagyobb Előnyök és Hasznok:
Magas Hatékonyság: Paneljeink a legújabb fotovoltaikus cella technológiát alkalmazzák, hogy maximális energiatermelést biztosítsanak, még alacsony fényviszonyok között is.
Hosszú Élettartam: Kiváló minőségű anyagokból készültek, beleértve az időjárásálló alumínium keretet és üveget, amelyek hosszú távú működést és korrózióállóságot biztosítanak.
Egyszerű Telepítés: Minden panelünk előre felszerelt tartókkal és részletes útmutatóval érkezik, így egyszerűen és gyorsan telepíthetők.
Alacsony Karbantartás: Telepítés után a napelemek minimális karbantartást igényelnek, hosszú távú megbízhatóságot biztosítva.
Környezetbarát: A napenergia használatával csökkenti szénlábnyomát és hozzájárul a környezet védelméhez.

Miért Válassza Napelemes Paneljeinket?
Megbízhatóság: Napelemes paneljeinket a legszigorúbb környezeti feltételek között tesztelték, hogy biztosítsák az extrém körülmények közötti működést is.
Magas Energiahozam: Magas hatékonyságot és megbízhatóságot garantálunk az energiatermelésben, ami magasabb megtérülést jelent.
Rugalmasság: Különböző méretek és teljesítményű panelek közül választhat, hogy az igényeinek leginkább megfelelő terméket találja meg.
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "30 Watt Napelemes Panel" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media

Hasonló hirdetések