Betöltés...

Ila Termék® digitális fotó/videó album, Ecran szín 18 cm képátlójú, Rezolutie videó 1080p Full HD, Beépített tok, Belső memória 4GB, USB, 212x152x14.5 mm

Ár: 25.290 Ft

Az Ila Product® digitális fotó- és videóalbum egy modern és sokoldalú megoldás az emlékek élénk és vonzó módon történő tárolására és megjelenítésére. A 18 cm képátlójú színes képernyővel ez az album lenyűgöző megtekintési élményt nyújt, minden pillanatot részletesen reprodukálva. A lenyűgöző 1080p Full HD videofelbontással kiváló minőségű videókat játszhat le és rögzíthet, hogy a legkedvesebb pillanatai élénkek és valósághűek maradjanak. Az album beépített hangszóróval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc videóinak és dalainak éles és tiszta hangját hallgassa, miközben élvezi emlékeit. A bőséges 4 GB belső memóriával elegendő hely áll rendelkezésre sok fénykép és videó tárolására. Ráadásul a mellékelt USB-porttal könnyedén átvihet és hozzáférhet további tartalmakhoz más eszközökről. Az album kompakt méretei, 212x152x14,5 mm, könnyen kezelhetővé és alkalmassá teszik arra, hogy otthon vagy az irodában bárhol kiállítsák. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy interaktív és vonzó módon ossza meg és tekintse át különleges emlékeit szeretteivel.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Ila Termék® digitális fotó/videó album, Ecran szín 18 cm képátlójú, Rezolutie videó 1080p Full HD, Beépített tok, Belső memória 4GB, USB, 212x152x14.5 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: