Betöltés...

Exaltus® digitális képkeret, 10,1 hüvelyk, Frameo App, Android 11, 16GB belső memória, 1GB RAM, érintőképernyő, 1280x800 HD IPS, microSD kártya, 2x2W hangszóró, Mozgásérzékelő, Távirányító, U

Ár: 37.843 Ft

Szeretsz utazni, és nem tudod, hogyan oszd meg gyorsabban a pillanataidat otthon a szeretteiddel, bárhol is vagy?


Az Exaltus® digitális képkeret nagyvonalú képernyővel ideális megoldás bármilyen korosztály számára, 10,1 hüvelykes kijelzővel, Frameo alkalmazással, Android 11-gyel, 1GB RAM-mal, 16GB belső memóriával, 1280x800 HD IPS érintőképernyővel, USB nyílással, SD kártyával, 2x2W hangszóróval, fotó/videó átvitellel.

 

     

 

Használja ki az olyan korszerű funkciók előnyeit, mint:

♦ Vezeték nélküli fénykép- és videómegosztás - Vezeték nélküli fénykép- vagy videómegosztás (max. 15 másodperc) a telefon képkeretéhez, csak töltse le a "frameo" alkalmazást (elérhető Androidra és iOS-re is), és töltsön fel végtelen számú fényképet / videót díjfizetés nélkül.



 

 • Az Ön családja Élvezheti a csodálatos pillanatokat , elküldheti őket telefonjáról közvetlenül otthonába a képkereten , azonnal megkapva őket.

 

  

 

 • Lehetővé teszi a fényképek / videók cseréjét a Frameo alkalmazáshoz csatlakoztatott 20 emberrel.

 • Ha nyaral, és meg szeretné osztani a gyönyörű pillanatokat, egyetlen kattintással elküldheti az összes fényképét vagy videóját közvetlenül családjának a képkereten (legfeljebb 15 másodpercig). Csak el kell mondania családjának a digitális képkeret "keretazonosítóját" és családját Bármikor és bárhol megoszthatja fényképeit a képkeretben.

 



 

♦ High Definition Touchscreen - Super 10,1 hüvelykes érintőképernyő. 1280 x 800 képpontos ultranagy felbontású kijelző. A hosszúság és szélesség aránya 16:10. A valódi színek és minden részlet erőteljes megjelenítése. Az IPS képernyő 178°-os felbontást valósít meg zsákutcák nélkül.

 



 • Emlékezz értékes emlékeidre. Egyetlen koppintással végiggörgetheti a fényképeket, törölhet videókat, vagy szüneteltetheti a diavetítéseket.

 

♦ Nagyon könnyen használható - így barátságos az idősebb emberek számára, akik nem technológiai műveltek vagy általában nem technológiai ismeretek.



 

♦ Lenyűgöző funkciók - Ez az intelligens képkeret fejleszti a beállítások testreszabásának funkcióját, mint például a lejátszási sorrend, a kép nagyítása, a kép elrejtése / közzététele, a felirat megjelenítése, a fényerő beállítása, az alvó üzemmód stb. Intuitív és felhasználóbarát működésre tervezték.

 



 

♦ Okosan megtervezett képkeret: A technológiai Wi-Fi digitális keret elforgatható a portré vagy fekvő módú fényképek irányának és helyzetének beállításához a falra szereléshez.



 

 • Mozgásérzékelővel és energiatakarékos funkcióval is rendelkezik.

 • A falra szerelhető funkcióval és a levehető állvánnyal keretállványként tetszés szerint felakaszthatja a falra, vagy az asztalára helyezheti.

 



 

♦ Minőségi szolgáltatás: Szállítás előtt egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a keretet optimális állapotban kapja meg. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat.

 

♦ Tökéletes ajándék szeretteidnek: A digitális képkeretek bármilyen forgatókönyvre alkalmasak, például születésnapra, esküvőre, karácsonyra stb. Könnyen megoszthatja legjobb pillanatait barátaival és családjával.

 



 

Az Exaltus® védjegyet az Osim az M 2023 05837 raktárszám alatt jegyezte be, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdonát képezi. Ha hamisított terméket kap más eladóktól, kérjük, azonnal jelölje meg az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Exaltus® digitális képkeret, 10,1 hüvelyk, Frameo App, Android 11, 16GB belső memória, 1GB RAM, érintőképernyő, 1280x800 HD IPS, microSD kártya, 2x2W hangszóró, Mozgásérzékelő, Távirányító, U" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések