Betöltés...

Hőre lágyuló hab memóriapárna hálószobába, relax pro, fehér

Ár: 10.020 Ft

Memória párna


Fedezze fel a tökéletes megoldást a minőségi alvás élvezetéhez memóriapárnánkkal. Az innovatív, hőre lágyuló habból készült párnát kifejezetten úgy tervezték, hogy az éjszaka során szükséges kényelmet és kikapcsolódást nyújtsa.
A memóriapárna segítségével érezni fogod, hogyan kap optimális támaszt fejed, hatékonyan kitöltve a váll és a nyak közötti réseket. Így képes lesz megtartani a helyesen elhelyezett egyenes gerincvonalat az egész alvás alatt.

Tökéletesen illeszkedik a testhez, ez a párna segít fejleszteni izmaidat és szalagjait, lehetővé téve számukra a legjobb körülmények közötti pihenést. A memóriaanyag által biztosított jobb tapadás lehetővé teszi, hogy a párna tökéletesen alkalmazkodjon a test formájához.

Jellemzők:

Új, jó minőségű profilos párna hőre lágyuló habból.
A párna tökéletesen megtámasztja a fejet, kitölti a váll és a nyak közötti rést, és egyenes vonalban tartja a gerincet. Biztosítja a nyakcsigolyák helyes beállítását alvás és pihenés közben.
A párna igazi kikapcsolódást kínál alvás közben. Puha, hőre lágyuló anyagból készült - tökéletesen illeszkedik a testedhez.
A habot kivételes rugalmasság és hosszú távú deformációállóság jellemzi, szerkezete pedig lehetővé teszi a levegő keringését és az alacsony páratartalmat, ami megakadályozza az atkák kialakulását.
Minden alkalommal, amikor felkelsz, a párna visszanyeri eredeti formáját. Nem mindegy, hogy milyen pozícióban alszol.
A testre nyomva tökéletesen illeszkedik anélkül, hogy nyomást okozna.
Testhőt használ az alakjának beállításához.
A párna alkalmazkodik a test formájához, így alvás közben optimális helyzetben tartja nyakcsigolyáit.
Ülés közben támasztja az ágyéki gerincet.

Leírás:

Anyaga: hőre lágyuló hab
Hossza: 48 cm
Szélesség: 28,5 cm
Magasság/vastagság: 8 cm
Szín: ekrü

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Hőre lágyuló hab memóriapárna hálószobába, relax pro, fehér " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: