Betöltés...

Ray-Velocity Tégla 3D tapéta 12 darabos 60 x 60 cm/db

Ár: 30.000 Ft



Ray-Velocity 3D tapéta 12 darabos, szürke



A 3D csempe matrica egy egyszerű, de hatékony módja annak, hogy felfrissítsd az otthonod megjelenését. Ezzel a matricával azonnal új külsőt adhatsz a falnak, polcnak vagy bármilyen más felületnek.

Funkciók és Jellemzők





DIY vízálló öntapadó falimatrica Kő hatású design Dekoratív téglafal tapéta Alkalmas hálószobához, nappalihoz, TV falhoz, háttérképhez, gyerekszobához, fürdőszobához vagy konyhai díszítéshez Könnyen felhelyezhető és eltávolítható



Rövid Útmutató 1. Tisztítsd meg a felületet, ahol installálni szeretnéd a matricát. 2. Mérjük le a falat és vágjuk a matricát a megfelelő méretre. 3. Távolítsa el a matrica papírtartóját és helyezze a felületre. 4. Ügyeljünk arra, hogy a matrica rögzüljön a felületre, győződjünk meg róla, hogy az összes buborék eltávolításra került.

Kinek ajánljuk a terméket? Azoknak, akik szeretnének frissíteni a belső tereik megjelenését egy egyszerű és megfizethető módon, és akik kreatív alternatívát keresnek a hagyományos faldekorációkhoz képest.



Kulcsszavak 3D csempe matrica, DIY, vízálló, öntapadó, kő hatás, téglafal tapéta, dekoráció, lakásfelújítás, polc, háttérkép, belső tér



Termék azonosító Típus: 3D Tile Stickers

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Ray-Velocity Tégla 3D tapéta 12 darabos 60 x 60 cm/db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: