Betöltés...

40 x 3D Tapetoo Home Decor® tapétalap készlet, szürke, 70 x 77 cm, 2,5 mm, 21,2 négyzetméter

Ár: 31.562 Ft

Fedezd fel az Eleganciát és Mélységet a Tapetoo Home Decor 3D Öntapadós Tapétájával!Alakítsd át a teredet a szépség és kifinomultság oázisává a Tapetoo Home Decor 3D öntapadós tapétájának segítségével, amely tökéletes választás, hogy életet és egyéniséget vigyen minden szobádba. Legyen szó akár a konyha, a nappali, a hálószoba vagy a fürdőszoba átalakításáról, ez a tapéta ideális megoldás egy látványos és emlékezetes dekoráció létrehozásához.Konyhai Tapéta: Adj egy csipetnyi bájt és életerőt a konyhádnak a 3D öntapadós tapétával. Vízálló és könnyen tisztítható, így tökéletesen ellenáll a mindennapi kihívásoknak egy intenzíven használt környezetben.Nappali Tapéta: Alakítsd át a nappalidat egy igazán figyelemre méltó térré a 3D öntapadós tapéta segítségével. Hozz létre egy merész fókuszpontot, vagy válassz egy finom, mégis kifinomult dizájnt, hogy kiemeld otthonod stílusát és egyéniségét.Hálószobai Tapéta: Kelts életre a hálószobádat és teremts pihentető és megnyugtató légkört a 3D öntapadós tapéta segítségével. Válassz a különböző minták és textúrák közül, hogy egy intim és elegáns menedéket hozz létre, ahová egy hosszú és fárasztó nap után visszavonulhatsz.Fürdőszobai Tapéta: Kombináld a funkcionalitást az esztétikával a fürdőszobádban a 3D öntapadós tapéta segítségével. Vízálló és könnyen tisztítható, ez a tapéta további kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz a fürdőszobádnak, átalakítva azt egy relaxációs és megújulási helyiséggé.Ellenállóság és Könnyű Felhelyezés: A Tapetoo Home Decor 3D öntapadós tapétája nemcsak esztétikai, hanem praktikus és kényelmes választás is. Vízálló és könnyen tisztítható, így tökéletesen alkalmazkodik az otthonod minden környezetéhez. A felhelyezés egyszerű és gyors, a beépített ragasztó pedig elég erős ahhoz, hogy biztosítsa a tartós és hosszú távú rögzítést, további ragasztó vagy ragasztóanyag használata nélkül.Válaszd a Tapetoo Home Decor 3D öntapadós tapétáját, és alakítsd át otthonodat egy egyedi és lenyűgöző térré, ahol minden szoba egy stílus és elegancia történetévé válik. Válaszd a minőséget és az innovációt egy felejthetetlen dekorációért!A tapéta ápolása és karbantartása elengedhetetlen annak hosszú távú szép megjelenésének és tartósságának megőrzéséhez. Tippek és ajánlások a tapétádhoz:
— Rendszeres tisztítás: A rendszeres tisztítás egy száraz és tiszta ronggyal a legegyszerűbb módja a tapéta tisztán tartásának. Így a napi por és szennyeződés eltávolítható.
— Kerüld a tisztítószerek vagy vegyszerek használatát: Ha foltok vannak a tapétán, próbáld meg eltávolítani őket egy tiszta vagy enyhén nedves ronggyal, anélkül, hogy túl sok vizet juttatnál az anyagba.
— Teszteld először: Mielőtt egy makacsabb foltot tisztítanál, próbáld ki a használni kívánt oldatot a tapéta egy kisebb, rejtett részén. Így megnézheted, hogyan reagál az anyag, és biztos lehetsz benne, hogy nem károsítja a tapétát.
— Ne használj durva vagy abrazív tárgyakat: Kerüld a tapéta dörzsölését vagy durva vagy abrazív tárgyak használatát a tisztítás során, mert ezek megkarcolhatják vagy károsíthatják a tapéta felületét.
— Védd a tapétát a közvetlen napfénytől: A hosszan tartó közvetlen napfénynek való kitettség idővel elszínezheti a tapétát. Ajánlott függönyöket vagy redőnyöket használni, hogy megvédjük a tapétát a napsugárzástól.Nem ajánlott a tapétát hőforrások mellé, külső terekbe vagy olyan területekre telepíteni, ahol közvetlen vízzel érintkezik. Nem ajánlott a tapétát mérgező anyagoknak kitenni!Fontos betartani az ápolási utasításokat. Így hosszabb ideig élvezheted a tapétád megjelenését és tartósságát.A Tapetoo nem vállal felelősséget a termékek felszerelése során fellépő esetleges hibákért.A Termékek Használata: A Tapetoo nem felelős a vásárolt termékek nem megfelelő használatából eredő károkért. A tapéta helyes és biztonságos használatának felelőssége teljes mértékben a vásárlót terheli.A Termékek Telepítése: Nem vállalunk felelősséget a termékek helytelen telepítéséből eredő problémákért.A Termékek Kezelése: A Tapetoo nem felelős a termékek szállítása, tárolása és megőrzése során bekövetkező károkért, ha a vásárló nem tartja be az előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "40 x 3D Tapetoo Home Decor® tapétalap készlet, szürke, 70 x 77 cm, 2,5 mm, 21,2 négyzetméter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: