Betöltés...

40 db tapétalap készlet, Tapetoo ​​Home Decor®, barna fa, 70 x 70 cm, 2,5 mm, 19,6 négyzetméter

Ár: 31.559 Ft



Mérete: 70 x 70 cm és 2,5 mm vastagA 3D öntapadós tapéta egy innovatív és hatékony módszer a belső falak díszítésére. Habanyagból készült, és természetes téglahatással rendelkezik, így a legegyszerűbb módja annak, hogy stílusos befejezett tereket hozzunk létre.Belsőépítészeti elem, amely elsősorban lakások, irodák, szalonok falainak díszítésére szolgál. A tapétát bárki könnyedén felragaszthatja.Az öntapadós tapéták gyors, könnyű és hibátlan telepítést biztosítanak, lenyűgöző eredményeket nyújtva.Ez a 3D öntapadós tapéta vízálló, könnyen felszerelhető és tisztítható.A termék előnyei közé tartozik, hogy öntapadós, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további ragasztóra a telepítéshez. Emellett vízálló, így alkalmas fürdőszobákban vagy konyhákban való használatra. A telepítése nagyon egyszerű, és méretei lehetővé teszik nagyobb felületek lefedését. Ezenkívül könnyen tisztítható, ami nagyon egyszerű és kényelmes karbantartást biztosít.Összegzésképpen, ez a 3D öntapadós tapéta kiváló választás arra, hogy gyorsan és egyszerűen átalakítsa bármely helyiség megjelenését kellemes és vonzó módon.A tapéta ápolása és karbantartása elengedhetetlen annak hosszú távú szép megjelenésének és tartósságának megőrzéséhez. Tippek és ajánlások a tapétádhoz:— Rendszeres tisztítás: A tapéta tisztán tartásának legegyszerűbb módja a gyakori tisztítás egy száraz és tiszta ruhával. Így eltávolítható a napi por és szennyeződés.— Kerüld a tisztítószerek vagy vegyszerek használatát. Ha folt van a tapétán, próbáld meg tiszta ruhával vagy enyhén nedves kendővel eltávolítani, ügyelve arra, hogy a víz ne hatoljon túl mélyen az anyagba.— Tesztelj először: Mielőtt makacsabb foltot próbálnál eltávolítani, tesztelj egy kisebb, rejtett területet a használni kívánt megoldással. Így látni fogod, hogyan reagál az anyag, és biztos lehetsz benne, hogy nem károsítja a tapétát.— Ne használj durva vagy abrazív tárgyakat: Kerüld a dörzsölést vagy durva vagy abrazív tárgyak használatát a tapéta tisztítására, mert ezek megkarcolhatják vagy károsíthatják a tapéta felületét.— Védd a tapétát a közvetlen napfénytől: A hosszan tartó közvetlen napfénynek való kitettség idővel elszínezheti a tapétát. Ajánljuk függönyök vagy redőnyök használatát a tapéta napfény elleni védelmére.— Nem ajánljuk a tapéta felszerelését hőforrások közelében, a szabadban vagy olyan területeken, ahol a víz közvetlenül érintkezhet a tapétával. Nem ajánljuk a tapéta kitettségét toxikus anyagoknak!Fontos, hogy tartsd be az ápolási utasításokat. Így hosszabb ideig megőrizheted a tapéta szépségét és élvezheted annak megjelenését.A Tapetoo nem vállal felelősséget az esetleges hibákért, amelyek a termékek felszerelése során jelentkeznek.Termékek használata: A Tapetoo nem felelős a vásárolt termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért. A tapéta megfelelő és biztonságos használatának felelőssége teljes mértékben a vásárlót terheli.
Termékek felszerelése: Nem vállalunk felelősséget az esetleges problémákért, amelyek a termékek helytelen felszerelése során jelentkeznek.
Termékek kezelése: A Tapetoo nem felelős a termékek kezeléséből, tárolásából és megőrzéséből eredő károkért.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "40 db tapétalap készlet, Tapetoo ​​Home Decor®, barna fa, 70 x 70 cm, 2,5 mm, 19,6 négyzetméter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: