Betöltés...

50 db Tapetoo® márványutánzat öntapadós tapéta, vízálló, modern kivitel, könnyen felszerelhető, erős ragasztó, 2 mm vastag, 9 négyzetméteres fedőfelület, 30 x 60 cm, világos fekete

Ár: 35.792 Ft

Az öntapadós tapéta egy innovatív és hatékony módszer a belső falak dekorálására.Jellemzők:Autentikus márvány hatás: Ezek a márványlapok autentikus megjelenésűek, márvány árnyalatokkal és textúrákkal, ami nagyon elegánssá és kifinomulttá teszi őket. Ideálisak, hogy luxus hangulatot adjanak a belső tereknek.2 mm vastagság: 2 mm vastagságúak, így könnyen telepíthetők és sokféle felületre alkalmazhatók, például falakra, bútorokra vagy akár ajtókra. Vékony vastagságuk miatt rugalmasak és könnyen vághatók a megfelelő méretre.Alumínium fólia hátoldalon: Az alumínium fólia a márványlapok hátoldalán extra nedvességállóságot biztosít, ami alkalmassá teszi őket magas páratartalmú helyeken, például fürdőszobákban vagy konyhákban való használatra.Vízálló: Ezek a márványlapok vízállóak, így ideálisak olyan területeken való használatra, ahol érintkezhetnek nedvességgel. Könnyen tisztíthatók és tartósak.Könnyen karbantarthatók: A minőségi anyagoknak és a designnak köszönhetően ezek a márványlapok könnyen karbantarthatók. Könnyen letörölhetők, hogy friss és fényes megjelenésüket megőrizzék.Erős ragasztó: Az erős ragasztó a tapéta hátoldalán garantálja a biztos és tartós tapadást különböző felületeken, anélkül, hogy további ragasztók hozzáadása szükséges lenne.Belsőépítészeti projektekhez ideális: Ezek a márványlapok ideálisak belsőépítészeti projektekhez, legyen szó egy szoba vagy egy kereskedelmi tér újradekorálásáról. Elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek bármilyen környezetnek.Öntapadós és könnyen telepíthető: Ezek a márványlapok öntapadós hátoldallal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy könnyen felragaszthatók a kívánt felületekre. A telepítéshez csak óvatosan el kell távolítani a ragasztós részről a papírt és felhelyezni a választott felületre. A ragasztó nagyon erős, biztosítva a szilárd és stabil tapadást anélkül, hogy különleges felszerelésre vagy technikai ismeretekre lenne szükség.Megjegyzés: A bemutatott képek tájékoztató jellegűek. A tapéta pontos árnyalata az első képen látható.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "50 db Tapetoo® márványutánzat öntapadós tapéta, vízálló, modern kivitel, könnyen felszerelhető, erős ragasztó, 2 mm vastag, 9 négyzetméteres fedőfelület, 30 x 60 cm, világos fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések