Betöltés...

Green Future Cervicala Life Párna, Nanoszálas, 50 X 70 Cm

Ár: 14.090 Ft

Az alvás után felhalmozódott fáradtság sokkal hangsúlyosabb, mint a nap folyamán felgyülemlett fáradtság. Legtöbbször a fáradtság hát- és nyaki fájdalomtól származik. Ennek oka általában a nem megfelelő párna választása. Mivel a gerinc alvás közbeni helyzetének a lehető legmegfelelőbbnek kell lennie, a Life 50x70 nyakpárna alján nanoszálas töltetű cső van, amely szilárdabb, mint a párna többi része, hogy a nyakat optimális helyzetben tartsa, és a A párna teteje, szintén nanoszálral töltve, biztosítja az egészséges alváshoz szükséges kényelmet.
Ennek a párnának a szövete 100% pamutból készül, a töltelék pedig nanoszál, egy olyan anyag, amely a libapehére hasonlít. Nem csak allergiás embereknek szól, és biztosítja az igazán egészséges és pihentető alvás minden feltételét. Az élet méhnyakpárna azoknak szól, akik az oldalukon alszanak. Romániában készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Green Future Cervicala Life Párna, Nanoszálas, 50 X 70 Cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: