Betöltés...

Eladó.Csaptelep hosszabbító állithato sugár.

Ár: 3.000 Ft

Ezt a praktikus csaptelepfejet flexibilis vagy rögzített konyhai csaptelepekhez tervezték. Ez egy elegáns és funkcionális csaptelep, amely modern dimenziót kölcsönöz konyhájának.
Határozza meg a vízsugár irányátEnnek a konyhai csaptelepnek egy csuklója van, amely 170 fokos elforgatást tesz lehetővé. A csukló lehetővé teszi a fej mozgását, és az Ön kívánsága szerint igazítja a vízfolyás irányát. Az Ön igényeihez igazodik3 vízkimeneti móddal: permetezés, áramlás és szünet, most már igényei szerint szabályozhatja a víznyomást. Öblítse le az edényeket, tisztítsa meg őket, töltse meg a vödröket vagy mossa el a zöldségeket. Évekig jól fog kinézniJó megjelenés, amely tartós az iparágban vezető felülettel, ellenáll a karcolásoknak, korróziónak és elhomályosodásnak. Szórakoztassa családját és barátait konyhájában gond nélkül ez a csaptelep mindenkit lenyűgöz.Használt jo állapotu,üzleti ár fele alatt 3000 ft.Komáromba posta nincs.Üzletbe 9900 ft.
Tulajdonságok
Település: Komárom
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Áru megnevezése: Vizcsap
 
Feladás dátuma: 2024.10.23
Eddig megtekintették 151 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Eladó.Csaptelep hosszabbító állithato sugár." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tulajdonos hirdetése.