Betöltés...

Prestige 7 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban

Ár: 8.990 Ft

Prestige 7 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban
Óra: fekete számlap modern és kifinomult megjelenést biztosít, amely bármilyen öltözékhez illik. Az 45 mm-es tok méret nem csak a pontosságot, hanem a tartósságot is garantálja, miközben férfias és határozott megjelenést kölcsönöz. A fekete bőr szíj nem csak kényelmes viselet, hanem elegáns megjelenést is biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az óra dizájnjához.
Öv: Elegáns, sima felületű bőröv, amely rozsdamentes acél övcsattal van ellátva. A klasszikus dizájn tökéletes kiegészítője bármely öltözetnek, legyen az üzleti vagy casual.
Pénztárca: Kompakt, de tágas bőrpénztárca, amely több rekeszt tartalmaz bankkártyák, személyi igazolvány és készpénz tárolására. Az elegáns, letisztult design ideális a mindennapi használathoz.
Toll: Elegáns, kifinomult designú toll, eleganciát sugall, így tökéletes kiegészítője a professzionális környezetnek.
Mandzsettagombok: Ez a szett két elegáns mandzsettagombot is tartalmaz, amelyek tökéletes kiegészítők bármely hivatalos öltözékhez. A mandzsettagombok finom kidolgozása és prémium anyaga biztosítja a tartósságot és a stílust. Ideálisak ünnepi alkalmakra, üzleti találkozókra és minden olyan eseményre, ahol fontos a kifogástalan megjelenés.
Nyakkendő: Ez a szett egy elegáns kék nyakkendőt is tartalmaz, amely tökéletesen kiegészíti bármelyik hivatalos öltözéket. Kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmet viselés közben. A nyakkendő kifinomult dizájnja és színvilága bármely férfi ruhatárának értékes darabjává teszi, legyen szó üzleti találkozóról vagy ünnepi alkalomról.
Díszdoboz: Mindegyik kiegészítő elegánsan helyezkedik el egy prémium minőségű díszdobozban, amely nem csak a termékek tárolására tökéletes, hanem kiváló ajándékötlet is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Prestige 7 darabos elegáns férfi ajándékszett díszdobozban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: