Betöltés...

vidaXL hordozható, összecsukható kék strandkocsi

Ár: 33.810 Ft

Ezzel a strandkocsival kényelmesen és könnyedén tudja szállítani és rendben tartani holmijait, például a horgászfelszerelést, a strandkellékeket vagy a piknikezéshez szükséges dolgokat. Akár strandszékként is használható, mely biztonságos és kényelmes ülőfelületet nyújt. Az alumínium cső könnyű, de rendkívül stabil. A strandkocsi maximális teherbírása 80 kg. A kerekek kiváló minőségű gumiból készültek, így a keményebb terepek sem okoznak gondot neki, akár strandon, sekély vízben, hegyek között vagy füves területen is jól használható. Hátulján egy praktikus zsebbel van ellátva, ahol kisebb tárgyakat tárolhat, például kulcsot, pénztárcát, telefont stb. Amellett, hogy a strandkocsi praktikus és strapabíró, akár össze is csukható és hordozható. Csukja össze a könnyebb tárolás érdekében, és nyissa ki, ha szüksége van rá.
Ülőfelület színe: kék Anyaga: oxford szövet + alumínium csőÖsszecsukható a könnyebb tárolás érdekében Mérete összecsukva: 121 x 65 x 22 cm (Ho x Szé x Ma)
Mérete kinyitva: 65 x 95 x 93 cm (Ho x Szé x Ma)Hátulján egy tárolózsebbel ellátvaTermék súlya: 4,5 kgTeherbírás: 80 kgAnyag: Poliészter: 100%

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "vidaXL hordozható, összecsukható kék strandkocsi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: