Betöltés...

Ergonomikus súlytakaró a mély kikapcsolódásért és a pihentető alvásért - 120 x 180 cm, puha poliészter üveggyöngyökkel, modern design, szürke

Ár: 21.120 Ft







FEJLETT ERGONÓMIA: Többrétegű kialakítás a maximális kényelem érdekében.
PRÉMIUM MINŐSÉG: Puha poliészterből készült, üveggyöngyökkel.
MÉLY RELAXÁCIÓ: Ölelő hatás a szorongás csökkentésére.
JOBB ALVÁS: Segít a pihentetőbb alvás elérésében.
PRAGMATIKUS HORDOZHATÓSÁG: Könnyű hordtáskát tartalmaz.
OPTIMÁLIS SÚLY: Ideális 50-70 kg közötti emberek számára.
EGYSZERŰ ÁPOLÁS: Kézzel mosva a tartósság érdekében.






Fedezze fel a maximális kényelmet és a páratlan pihenést ergonomikus súlytakarónkkal. Kifejezetten a stressz és a szorongás leküzdésére tervezték, ez az innovatív takaró segít mélyen ellazulni és élvezni a pihentető éjszakai alvást.


Kiváló minőségű poliészterből készült és üveggyöngyökkel töltött takarónk ideális súlya 7 kg, egyenletesen elosztva, hogy az ölelés és a kényelem érzését nyújtsa. Ergonomikus, többrétegű kialakítása öt réteg puha béléssel biztosítja a finom és kellemes tapintást, így tökéletes bármilyen egyszemélyes ágyhoz.
A takaró  kényelmes hordtáskával van felszerelve, amely megkönnyíti a tárolást és a hordozást. Jelentős súlya miatt ajánlott kézzel mosni, hogy megakadályozza a töltőanyag károsodását.





Nagyvonalú, körülbelül 120 x 180 cm-es méreteivel ez a takaró kényelmes és pihentető visszavonulást kínál, ideális az álmatlanság leküzdésére és az alvásminőség javítására. Szürke színe és modern kialakítása nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítővé is teszi minden szobában.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Ergonomikus súlytakaró a mély kikapcsolódásért és a pihentető alvásért - 120 x 180 cm, puha poliészter üveggyöngyökkel, modern design, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: