Betöltés...

Voger WiFi 10,1 Hüvelykes Digitális Képkeret

Ár: 36.990 Ft

Voger WiFi 10,1 hüvelykes digitális képkeret, fényképek megosztása alkalmazáson keresztül, HD érintőképernyő, 16 GB beépített tárhely● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termék leírás:Voger digitális képkeretMérete: 10,1 hüvelyk (fekete)Felbontás: 1024*800 Tudnivalók: Vezeték nélküli megosztás Ingyenes szoftver 16 GB beépített tárhely, fényképeket is importálhat MicroSD kártyán keresztül, akár 128 GB-ig. Osztott képernyő funkció Panoráma mód fényképekhez Fotó/videó/zene Ébresztőóra/óra 10,1 hüvelykes érintőképernyő 【Beépített 16 GB-os tárhely】 A Voger keret 16 GB beépített memóriát tartalmaz, és akár 128 GB-os SD-kártyákat is támogat. Bármit megoszthat és feltölthet fényképeit és videóit szeretteivel. Az 1280*800 HD érintőképernyővel a legtisztább képeket élvezheti.【Személyre szabott alkalmazás】 A Voger kifejezetten egy "Sharelife Frame" alkalmazást tervezett, amely tartalmaz egy Súgó és visszajelzés funkciót. Nemcsak abban segíthet, hogy gyönyörű képeket töltsön fel a keretbe, amelyeket meg szeretne osztani családjával és barátaival, hanem segít a keret használatában is, ha kérdése van.【Egyedi Puzzle mód】 Az EGYETLEN digitális képkeret a piacon, amely rejtvény mód funkcióval rendelkezik, így 3 fénykép vagy videó együtt jeleníthető meg. A keret panorámaképeket is képes megjeleníteni, így tökéletes dekorációt biztosít otthonában.【Évforduló funkció】 Voger képkeretünk évfordulós funkciót ad hozzá. Ha az Ön által készített fényképek tartalmaznak dátumot, akkor a fotók akkor jelennek meg, amikor eljön ugyanaz a dátum, így csodálatos és kellemes időtöltést biztosít.【Ideális ajándék】 A Voger Digital Frame ideális ajándék és tökéletes választás mindenki számára. A Frame-en keresztül kapcsolatban maradhat családjával és barátaival. Csatlakozzon a Voger Family-hez, és 100%-os elégedettségi garanciát vállal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Voger WiFi 10,1 Hüvelykes Digitális Képkeret" című hirdetést látja. (fent)