Betöltés...

MaGeCa digitális képkeret, 10 hüvelyk, 1024x600 HD IPS felbontás, 16:9 LED kijelző, USB slot, SD kártya foglalat, fotó/video, 2x2W hangszóró, be/ki időzítő, távirányító, fekete színű

Ár: 33.891 Ft

MaGeCa digitális képkeret, 10 hüvelyk, 1024x600 HD IPS felbontás, 16:9 LED kijelző, USB slot, SD kártya foglalat, fotó/video, 2x2W hangszóró, be/ki időzítő, távirányító, fekete színű

 

A MaGeCa digitális képkeret segítségével a különleges pillanatokból élénk és színes emlékeket varázsolhatsz! Az 1024x600 HD IPS érintőképernyős kijelzővel és fejlett technológiával ez a képkeret teljesen új módon kelti életre a fényképeket és videókat.

A nagyméretű, 10 hüvelykes LCD-képernyő éles, élénk képeket ad vissza, minden magával ragadó részletet kiemelve. Az érintőképernyő funkció interaktív jelleget kölcsönöz, így könnyen és gyorsan navigálhatsz az emlékeid gyűjteményében. A nagy felbontású, élénk színekkel és nagyvonalú betekintési szöggel rendelkező MaGeCa digitális képkeret minden kép tisztaságával és valósághűségével lenyűgözi Önt.

A mellékelt távirányítóval teljes mértékben irányíthatja a fényképek megjelenítését. Könnyedén válthat a képek között, módosíthatja a beállításokat, vagy speciális effektusokat adhat hozzá, hogy személyre szabhassa a megtekintés élményét. Mindez csak egy kattintásnyira van!

Az USB- és SD-kártya (legfeljebb 32 GB-os) foglalatokkal a MaGeCa digitális képkeret az emlékei hordozható tárházává válik. Könnyedén átviheti a fényképeket és videókat kedvenc eszközeiről, a beépített hangszóró pedig hangdimenziót ad hozzá, így egészen új módon élvezheti pillanatait.

A fekete árnyalatú, elegáns dizájn kifinomultságot kölcsönöz bármely helyiségnek, így ez a keret remek ajándék vagy dekorációs elem lehet. Helyezze el nappalijában, hálószobájában vagy irodájában, hogy mosolyt csaljon szerettei arcára, amikor csak arra járnak.

Beépített naptár és ébresztőóra: Világosan mutatja az időt, a dátumot és a hét napját, miközben fényképek diavetítését jeleníti meg.

Egyszerű beállítás: Nem kell WIFI-hez csatlakozni vagy alkalmazásokat letölteni, egyszerűen csatlakoztassa a keretet, helyezzen be egy USB flash meghajtót vagy SD-kártyát, és a fényképek diavetítésben jelennek meg. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően minden korosztály, különösen az idősebbek számára könnyen használható.

Videók és zene lejátszása: a MaGeCa digitális képkeret támogatja a HD filmek és a népszerű videóformátumok lejátszását: MP4/MPG/AVI. Hallgassa meg kedvenc zeneszámait a népszerű hangformátumok segítségével, vagy játssza le őket loopban háttérzeneként a fényképmegjelenítési módban. Többféle fényképformátumot támogat.

Ajándékötlet: A képkeret nagyszerű ajándék születésnapra, anyák napjára, apák napjára, karácsonyra, házassági évfordulóra és más fontos napokra. Könnyen átélheti újra az élet értékes pillanatait anyával, apával, nagyszülőkkel, kollégákkal, legjobb barátokkal és másokkal.



Specifikációk:

Hosszúság-szélesség arány: 16:9
Kijelző: LED: 1024*600
Különböző kártyákat vagy USB flash-t fogad, beleértve az MMC/SD kártyát (legfeljebb 32 GB)
Beépített naptár és óra, sztereó hangszórók stb.
Támogatja a fejhallgatóhoz vagy hangszórókhoz való csatlakoztathatóságot
Támogatja a fénykép formátumot: JPEG / JPG
Automatikus be/ki funkció
DC tápegység


Csomag tartalma:

1 x digitális képkeret
1 x állvány
1 x távirányító
1 x AC adapter
1 x felhasználói kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "MaGeCa digitális képkeret, 10 hüvelyk, 1024x600 HD IPS felbontás, 16:9 LED kijelző, USB slot, SD kártya foglalat, fotó/video, 2x2W hangszóró, be/ki időzítő, távirányító, fekete színű" című hirdetést látja. (fent)