Betöltés...

Elite Home ablakra szerelhető sötétítő árnyékoló roló, fehér, 60x90cm

Ár: 4.990 Ft

Elite Home ablakra szerelhető sötétítő és árnyékoló roló, fém házban, fehér, 60x90cm
Prémium minőségű, univerzális árnyékoló roló, mely utólagosan felszerelhető ablakokhoz, ajtókhoz, de akár egyszerű elválasztóként is funkcionálhat. Szolid fehér színe minden környezetbe tökéletes illeszkedik. A roló fehér színű fém házban található, így felszerelve is esztétikusan, letisztultan mutat. A sötétítő roló az oldalán található gyöngyös lánc segítségével mozgatható, melyet igény szerint akár rögzíteni is lehet a mellékelt konzollal. Az árnyékoló alján fém merevítő található, melynek köszönhetően a lehúzott roló gyűrődésmentes, sima felületet mutat, illetve mozgatás közben is egyenletesen tekerhető fel vagy le.
Használatával csökkenthető az ablakon keresztül érkező hőterhelés, ezáltal a szoba melegedése is. Ablak fölé rögzítve lehetőség van a lehúzott roló mögött is résnyire nyitva hagyni az ablakot, vagy épp bukóra állítani, így a szellőztetés megoldható.
A csomag tartalmazza felszereléshez szükséges masszív, fém tartóelemeket, csavarokat, dübeleket is. Az árnyékoló rolót készre szerelve szállítjuk, csupán rögzíteni kell a kívánt helyre, és máris használható.
Tulajdonságok:

Szélesség: 60 cm
Hosszúság 90 cm
Fehér színű
Fehér színű mozgatólánc a bal oldalon
Merevített alsó rész
Gyűrődésmentes fel-le tekerhetőség
Sötétítő és hővisszaverő anyagból készült
Homogén, letisztult, fehér rolóház
Erős, fém tartókonzolok
Felszereléshez szükséges dübelek, tiplik a csomagban


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Elite Home ablakra szerelhető sötétítő árnyékoló roló, fehér, 60x90cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: