Betöltés...

Padlóvédő székalátét 90×130 cm méretben, félátlátszó

Ár: 3.990 Ft

Padlóvédő székalátét 90×130 cm méretben, félátlátszó A padlóvédő székalátét használatával megóvható a padlót, parkettát a sérülésektől, így mindig szép marad. Megóvja a padlót a székek kerekeitől okozott karcolásoktól, kopásoktól, megakadályozza a padló elszíneződését. Méretnek köszönhetően bármilyen szék alá elhelyezhető, és könnyen tisztítható.
A padlóvédő félig átlátszó, matt, így nem feltűnő, az alatta lévő padló szerkezete látható marad. Használata egyszerű, a kerekesszék, fotel vagy egy közönséges szék alá kell helyezni, így megakadályozza, hogy a bútor mozgatásakor az közvetlenül érintkezzen a padlóburkolattal.
A termék anyaga polipropilén, melyet nagy szilárdság jellemzi, így hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. A padlóvédő nemcsak a szék alatt szolgál védelemként, hanem barkácsolás során a munkaasztal letakarására is használható. Gyerekek számára is használható, amikor festékkel vagy zsírkrétával festenek a padlón.
Tulajdonságok:
Szín: félig áttetsző/selymesAnyag: polipropilénVastagság: 0,5 mmMéretek: 90 ×130 cmSúly: 434g
A csomag tartalma:
1 db padlóvédő 90×130 cm méretben

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Padlóvédő székalátét 90×130 cm méretben, félátlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: