Betöltés...

Képkerettel ellátott tábla - 188 karakterrel

Ár: 2.090 Ft

Képkerettel ellátott tábla - 188 karakterrelFedezze fel képkerettel ellátott táblánk minden lehetőségét, és fejezze ki kreativitását egy olyan termékkel, amely garantáltan elbűvöl mindenkit!
Képkerettel ellátott táblánk egy modern és kifinomult megoldás, amellyel kiemelheti bármely helyiség hangulatát.Garantáltan magára vonzza a figyelmet! Egyszerűen elhelyezhető bármely falon vagy asztalon, így könnyedén beilleszthető bármely helyiségbe. Sokoldalúságának köszönhetően ideális választás mindenféle dekorációhoz. Kiválóan alkalmas üzletekben, éttermekben, bárokban, kávézókban vagy akár otthoni használatra is. Készítse el saját üzenetét vagy figyelemfelkeltő reklámüzeneteket, majd hagyja, hogy a világító tábla kiemelje azokat az emberek számára. Energiatakarékos működésének köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így nemcsak stílusos, de gazdaságos választás is egyben. A könnyű tisztíthatóság és a tartós anyagok garantálják, hogy évekig megőrizze eredeti állapotát.
A termék jellemzői:

Méretek: 28 x 23 x 3 cm
188 karakterrel
Akasztható
Súly: 613 g


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Képkerettel ellátott tábla - 188 karakterrel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: