Betöltés...

Tükör matrica, öntapadós tükör, dekor tükörfólia

Ár: 2.390 Ft

Tükör matrica, öntapadós tükör, dekor tükörfólia

Könnyen felragaszthatod, nem kell külön szaktudás hozzá.Kiváló lakásdísz vagy használhatod tükörként is.A matrica lapokat olyan alakzatban rakod ki, ahogy neked tetszik.Hálószobába, irodába, fürdőbe, konyhába, bárhova alkalmas.
Szép, elegáns dekorációt keresel az üres falakra és szeretnéd gazdaságosan megúszni?Díszíts tükör matricával, ami dekoratív része lesz a lakásnak vagy akár tükörként is funkcionálhat. Tetszés szerinti alakzatban ragaszthatod fel a falfelület sérülése nélkül. Állj elé öltözködés közben, mintha tükör lenne vagy sminkelhetsz, borotválkozhatsz a fürdőben előtte.Hasznos tudnivalók:Felragasztás előtt figyelj rá, hogy portalan, zsírtalan helyre tedd ki, különben nem fog hosszú távon megtapadni. A lapokon találsz egy kék védőfóliát, amit ragasztás előtt el kell távolítanod róla. Jó fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik, így ha rávetül a fény, elárasztja vele a szobát.

A tükör matrica tulajdonságai:

Mérete: 15.cm x 15 xm
Anyaga: pvc
Szín: ezüst







Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Tükör matrica, öntapadós tükör, dekor tükörfólia" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: