Betöltés...

Naturtex Green Concept nagypárna - BIO PAMUT

Ár: 10.840 Ft

Töltetsúly: 900g Fedőanyag: 100% BCI biopamut Töltet: 100% újrahasznosított poliészterszál Környezetbarát, biopamutból és újrahasznosított poliészterszálból készült termékcsalád. Kiváló nedvszívó képességű, légáteresztő, jól szellőző termékek. Kellemes puha tapintású, nem irritálja a bőrt. A termék minden tekintetben megfelel a fenntarthatóság 3 alappillérének: a környezet, a társadalom és a gazdaság
fenntarthatóságának. Napkollektorok által termelt zöld energia felhasználásával és megváltozott munkaképességű munkaerő bevonásával készül, segítve a hátrányos helyzetű emberek integrálását a munkaerőpiacon. MIÉRT IS JÓ NEKÜNK A BIOPAMUT?
A bio anyag előállításakor nem használnak környezetszennyező vegyszereket. A pamut a textilipar legfontosabb nyersanyaga, ami a könnyűiparban a gyapotról leválasztott szálat jelenti. A világ fő gyapottermelő országaiban a termelékenység növelése érdekében jelentős mennyiségű műtrágyát és növényvédőszert alkalmaznak, ami nem egészséges. Viszont az Egészségügyi Világszervezet (WHO) álláspontja szerint fontos ezeknek a káros hatásoknak a megszüntetése. Ezért fejlesztették ki a biopamutot, melynek előállítása során rovarirtó szerek helyett biológiai hatásúakat használnak, és a génmanipulációt is elhagyják. Töltete: 100 % újrahasznosított poliészterszál. GRS (Global Recycle Standard) Globális Újrahasznosítási Szabvány tanúsítvánnyal rendelkező termék. Újrahasznosított műanyag hulladékból készül, egy paplan átlagosan 110 db újrahasznosított PET palack felhasználásával. Csomagolása 90%-ban lebomló alapanyag.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Naturtex Green Concept nagypárna - BIO PAMUT" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: