Betöltés...

SUN GARDEN Párna alacsony székre NAXOS NIEDRIG szürke

Ár: 9.490 Ft

Kényelmes párna kifejezetten különböző típusú fotelekhez és nyugágyakhoz. Ennek a párnának számos fontos tulajdonsága van:
Kényelmes: Úgy tervezték, hogy alacsony székekben ülve maximális kényelmet biztosítson. Kiváló minőségű párnázattal van ellátva, amely garantálja, hogy hosszabb ülés után is kényelmesen érezze magát.
Stílusos dizájn: Ez a párna varrott szegéllyel, steppelt háttámlával és üléssel rendelkezik, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz alacsony székének.
Szín / típus: Több színváltozat és típus vásárolható (alacsony és etetőszék, nyugágy). Most már illesztheti a székeit és a napozóágyait.
Könnyű telepítés: Könnyen rögzíthető az alacsony székhez. A párna hajlításában két fűzővel rögzíthető és a háttámlának köszönhetően a háttámlára rögzíthető, ami lehetővé teszi a párna igény szerinti egyszerű fel- és levételét.
Ez a párna nagyszerű kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék növelni fotelük kényelmét, miközben elegáns elemet szeretnének adni a belső/külső részének.
Termék részletek:


termék hossza: 98 cm


termék szélessége: 49 cm


termék vastagsága: 6 cm


teljes súlya: 1 kg


külső szövet anyaga: pamut


töltőanyag: poliuretán hab


csomagolóanyag: PE csomagolás (műanyag)


szürke színű


Csomag tartalma:

1 x párnázás


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "SUN GARDEN Párna alacsony székre NAXOS NIEDRIG szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: