Betöltés...

Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m

Ár: 13.490 Ft



Azonosítószám: 55547



Kedves Vásárlónk!



Örömmel ajánljuk figyelmedbe a Paradicsom Piros Matt öntapadós tapétát! Ez a lenyűgöző termék tökéletes választás, ha szeretnéd felfrissíteni otthonod külső megjelenését és egyedi atmoszférát teremteni. Ezt a piros színű tapétát úgy terveztük, hogy rádöbbentsünk a hétköznapi falak unalmas korlátaira, és megmutassuk, hogy egy kis kreativitással és egy kiváló minőségű tapétával mennyire lenyűgözővé varázsolhatod otthonodat.



A Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta mérete ideális az átlagos falak fedésére, ezért könnyedén alkalmazható a nappaliban, hálószobában, étkezőben vagy akár a gyerekszobában is. A 45cm x 15m-es méret lehetővé teszi, hogy a tapétát sokféle módon használhasd: egész falakon, csak néhány részen vagy akár bútorok dekorálására is alkalmas. A tapéta minőségi anyagból készült, ami tartósságot és könnyű kezelhetőséget garantál számodra.



Az öntapadós tapéta megkönnyíti a telepítést, mert nem kell ragasztót vagy más csatlakozóanyagokat használnod. Csak távolítsd el a védőfóliát a hátoldalról, és simítsd a tapétát a kívánt felületre. A tapéta azonnal ragad, így nem kell aggódnod a helytelen telepítés miatt, és ha úgy döntesz, hogy változtatsz a tervezésen, könnyedén eltávolíthatod a tapétát akár az egész felületről is.



A Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta modern és időtálló dizájnnal rendelkezik, amely garantáltan a figyelem középpontjába fog helyezkedni. A tapéta személyre szabható, azáltal, hogy különféle módon kombinálhatod más mintákkal vagy színekkel - csak a képzeleted szabhat határt a lehetőségeknek! Legyen szó egyéni otthoni dekorációról vagy üzleti környezetről, ez a lenyűgöző tapéta biztosítani fogja a kívánt hatást.



A Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta egyedülálló tulajdonságait kiemelve, hangsúlyozni kell, hogy könnyen tisztítható és UV-védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a fakulás miatt, és akár a gyerekekkel rendelkező helyiségekben is biztonságosan használhatod. A tartós anyag garantálja, hogy hosszú távon is élvezhesd a tapétát, anélkül, hogy elveszítené eredeti fényességét és színét.



Vásárlás előtt még néhány információ, ami hasznos lehet számodra: a Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta felhelyezése előtt alaposan tisztítsd meg a felületet, hogy a legjobb tapadási képességet érhesd el. Szükség esetén használhatsz egy könnyű mosószeres oldatot vagy egy enyhe háztartási tisztítószert. A tapétát száraz felületre rögzítsd, és ügyelj arra, hogy a rugalmasság érdekében a tapéta felső és alsó részének megmaradjon egy kis kárpitos margója.



Ne habozz megrendelni a Paradicsom Piros Matt öntapadós tapétát, és most teremtsd meg álmaid otthonát! Vegyél részt a kreatív dekortrendben, és tedd egyedivé otthonodat.



Amennyiben kérdéseid lennének a Paradicsom Piros Matt öntapadós tapétával kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésre.



Köszönjük bizalmadat és vásárlásodat!



Üdvözlettel,

TapétaWeb

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Paradicsom Piros Matt öntapadós tapéta 45cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: