Betöltés...

Atka Stop ovis paplan-kispárna garnitúra

Ár: 12.990 Ft

méretei: 90x130+40x50cm fedőanyaga 100% pamut, töltete poliészter bőrbatát anyag Mikroba- és poratkaellenes kikészítéssel készült Naturtex gyermek paplan-párna garnitúra, mely tökéletes választás minden kisgyermek részére.

Atka Stop ovis paplan-kispárna garnitúra Mikroba- és poratkaellenes kikészítéssel készült Naturtex ovis paplan és kispárna szett A Naturtex Kft. egyik legkedveltebb ovis garnitúrája ez az Atka Stop ovis paplan és párna szett. A paplan és a kispárna egyaránt mikroba- és poratkaellenes kikészítéssel készült, így bátran javasoljuk allergiás megbetegedésben szenvedőknek is. A paplan és a kispárna fedőanyaga egyaránt 100% pamut, mely bőrbarát, valamint kellemes tapintású. Az ovis paplan és párna töltőanyaga 100% üreges poliészterszál. A Naturtex gyermek garnitúra tisztítása is nagyon könnyű, hiszen mosógépben 40 fokon mosható, sőt alacsony hőfokon szárítógépben is száríthatjuk. Kiváló minőségű hálószobai textília a legkisebbeknek! A 2 részes gyermek garnitúra 1 db 90x130 cm-es paplant és 1 db 40x50 cm-es kispárnát tartalmaz. A kispárna az előírásoknak megfelelően lapos.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Atka Stop ovis paplan-kispárna garnitúra" című hirdetést látja. (fent)