Betöltés...

Vileda Steam MOP 4X Maxi Pack 100 °C / Steam / Steam Plus / Steam One gőztisztítóhoz MOP utántöltő, tartalék mikroszálas felmosó párna 4 darab / csomag

Ár: 8.990 Ft

A 4 darabos Vileda Steam MAXI PACK felmosó párna a megfelelő utántöltő a Steam / Steam One / Steam Plus és Vileda 100 °C forróvizes / gőzölős tisztítók számára. A magas minőségű mikroszálas huzat egyszerűen rögzíthető a Steam gőztisztító fejére, és gondoskodik a tiszta és csillogó felületről minden kemény padlón. Kiváló hatékonyság A Vileda Steam tartalék felmosó párnája magas minőségű mikroszálakból készült, melynek köszönhetően a huzat optimális módon szedi fel a koszt, és ragyogóvá teszi a padlót. Az háomszög gondoskodik róla, hogy a nehezen elérhető felületeken is tisztíthasson meg egyetlen mozdulattal. Egyszerűen cserélhető A Steam gőztisztító régi huzatának cseréjéhez egyszerűen csak le kell húzni a tépőzáras párnát a felmosóról. Ezután pedig rá kell illeszteni az új párnát a felmosófejre, és már folytathatjuk is a takarítást. MAXI PACK - 4 darabos kiszerelés - pénztárcabarát áron! A csomagolás 4 db Steam tartalék MOP párnát tartalmaz. Ezáltal azonnal kéznél van több új huzat, ha az valamelyik a mosógépben van, vagy ha a régiek egyszercsak elhasználódnának, mindezt most rendkívül pénztárcabarát áron! További információk a Steam gőztisztító utántöltőről A tartalékpárnát a tépőzárnak köszönhetően játszi könnyedséggel lehet a Steam felmosófejére rögzíteni. Az utántöltő magas minőségű és kiváló tisztító hatású. A mikroszálaknak köszönhetően a Vileda Steam tartalék huzata kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és nagy mennyiségű szennyeződést képes eltávolítani. A párnával még a makacs szennyeződéseket is gond nélkül és alaposan eltávolíthatja, tisztítószerek alkalmazása nélkül. A huzat pontosan a Steam / Steam Plus / Steam One / 100°C gőztisztító háromszög alakú felmosófejére van szabva, melynek segítségével nagyobb felületet tisztíthat meg rövidebb idő alatt. A Steam utántöltő bármilyen keménypadlón használható, mint például a parketta, laminált padló vagy csempe. A szőnyeg peremet használva pedig a szőnyegeket is felfrissítheti és megtisztíthatja. A nagy teljesítményű gőztisztító a huzattal együtt a vírusok és a baktériumok akár 99,9%-át* is elpusztítja, és csíkmentes ragyogást hagy maga után. Ha a felmosó párna erősen elszennyeződik, egyszerűen csak tegye be 60°C-on a mosógépbe, majd hagyja megszáradni. A tartalék párna újra olyan lesz, mint új korában, és a korábbi tökéletes takarítást éri el vele!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Vileda Steam MOP 4X Maxi Pack 100 °C / Steam / Steam Plus / Steam One gőztisztítóhoz MOP utántöltő, tartalék mikroszálas felmosó párna 4 darab / csomag" című hirdetést látja. (fent)