Betöltés...

Billerbeck Chantal nagypárna 70x90 cm

Ár: 15.870 Ft

A Billerbeck CHANTAL párnái megnövelt pára-áteresztő képességgel rendelkező, bőrbarát anyagok felhasználásával, ideális alváskomfortot kínáló termékek. Cipzárral hozzáférhető töltettel rendelkezik, amely hosszú távon biztosítja a kellemes pihenést. 

Akár 95 °C-on is mosható párna, mely hozzájárul a baktériumok és kórokozok elleni küzdelemhez. Betegápolási és egészségügyi célokra is alkalmas termék.

Közepesen kemény párnát kevelőknek ajánljuk.



Keménység:  (Közepesen kemény)



Fedőanyaga: mikroszálas szövött 100% poliészter.



Töltete: 100% poliészter golyó (950 g).



Mérete: (70x90 cm - Nagypárna)


A CHANTAL párna 95 °C-on mosható.



A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.



A funkcionális száltöltet többféle tulajdonsággal rendelkezik, amelyek elősegítik az alvás minőségét és kényelmét. Néhány példa ezekre a tulajdonságokra:



Légáteresztő: légáteresztő képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszi a levegő és a nedvesség szabad áramlását. Ez segít a hőmérséklet szabályozásában és az izzadás csökkentésében, így kényelmesebbé teszi az alvást.

Gyors száradás: A funkcionál száltöltetű termékek gyorsan képesek megszáradni, legyen szó izzadásról vagy esetleges folyadékfoltokról. Ez hozzájárul a higiénia fenntartásához és megakadályozza a nedves, penészes szagok kialakulását.

Páramentesítés: segít elvezetni a felesleges nedvességet és páratartalmat, csökkentve ezzel a penész és a poratkák kialakulásának kockázatát.

Simaság és puhaság: sima és puhább tapintású lehet, ami kellemes érzetet nyújt az alvás során.

Innovatív szál: ami bőrbarát és friss érzetet nyújt. A körültekintő kutatások és fejlesztések eredményeként előállított, különféle funkcionális szál töltetű termékek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Pehelyszerű töltetanyag: amely a pehelytöltethez hasonlóan könnyen felrázható.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Billerbeck Chantal nagypárna 70x90 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: