Betöltés...

Vákuumos porszívó LED fénnyel

Ár: 1.990 Ft




Vákuumos porszívó LED fénnyel





Tartsa autóját tisztán akár egy profi! Nincs több morzsa, por vagy szennyeződés! A vízálló és antisztatikus hordozható porszívó használatával nedves vagy száraz szennyeződéseket. Elbánik a még folyékony szennyeződésekkel és a háziállat szőrét sem kíméli

Könnyen tisztítható! A porszívó ergonómikus kialakításának hála az autó minden részét elérheti. Az átlátszó portartálya könnyen kiüríthető, és mindig bent tartja a szemetet. 

Nemcsak az autójában lehet szüksége rá. Otthon is használhatja több helyen is, pl. az ablakok tisztítására. A háztartási eszközökön összegyűlt por eltüntetésére. A mini nélküli porszívó segítségével gyerekjáték lesz. A mosható szűrői erős szívóerőt biztosítanak, minden sarkot megtisztíthasson.

Autójának nélkülözhetetlen kelléke, mini porszívóval könnyedén megszabadulhat a portól. A mosható szűrők nagy szívóerőt tartanak fenn, így minden sarkot könnyedén megtisztíthat
A hosszított szívó fejhez tartozik egy kiegészítő kefe, amivel a klímát, a zene lejátszót és a nehezen hozzá férhető helyeket is könnyen portalaníthatod. A szűrő tisztítása is pofonegyszerű, csak lecsavarod a készülék elejét, és máris hozzáférsz mindenhez, amihez kell. Beépített akkumulátorát a mellékelt kábel segítségével tudod feltölteni.

Paraméterek:


Teljesítmény: 14 W
Feszültség: 3,7 V
Kábel hossza: 1 m
Csomag tartalma:



töltőkábel
hosszú szívófej
sarokkefe



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Vákuumos porszívó LED fénnyel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: