Betöltés...

Súlyozott takaró 200x150cm 8kg

Ár: 18.490 Ft

ALKALMAZÁS - súlyozott takarót alkalmaznak propriocepciós zavarokban, amelyek többek között autista, ADHD vagy érzékszervi feldolgozási zavarban szenvedőknél jelentkeznek. Gyakran ajánlják álmatlanság, depresszió és szorongás esetén is. A szenzoros takaró mély érzést serkent, „elcsendesíti” az idegrendszert.
TÁMOGATJA A KEZELÉSÉT - a paplan a mély érzékszervi rendszer folyamatos stimulálását biztosítja, ami jelentősen hozzájárul a szorongás és a stressz szintjének csökkentéséhez. A boldogsághormon, azaz a szerotonin növekszik, a stresszhormon, a kortizol pedig csökken. A testet paplannal letakarva biztonságérzetet és kikapcsolódást nyerünk, aminek köszönhetően könnyebben elalszunk.
HOGYAN KELL VÁLASZTNI TAKARÓT - a súlyozott takaró súlya kb. a felhasználó testtömegének 10-15%-a. Túl kevés vagy túl sok terhelés miatt a paplan nem tölti be funkcióit. Ha a súly két tartomány között ingadozik, akkor ajánlott nehezebb paplanváltozatot választani.
NYUGATÁS - a súlyozott takaró kellően erős, állandó nyomást biztosít a testedre, így lehetővé teszi az ellazulást és a lazítást. Ez jobb alvást eredményezhet. Az öleléshez hasonló érzése: kellemes, megnyugtató és körülölel.
MŰSZAKI ADATOK - szürke szín; méret: 150x200; külső anyag: pamut; töltelék: poliészter + üveggyöngy; töltősúly: 8 kg; súly: 8,4 kg; súly a csomagban: 8,412 kg.
LEÍRÁS

szürke színű
mérete: 150x200
külső anyag: pamut
töltelék: poliészter + üveggyöngy
töltősúly: 8 kg
súlya: 8,4 kg
súly a csomagban: 8,412 kg
BELEÉRTVE

paplan
táska

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Súlyozott takaró 200x150cm 8kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: