Betöltés...

Best Sleep paplan, 200x200cm, hipoallergén, töltelék 50% liba pihe 50% liba toll

Ár: 41.590 Ft

100% pamut
A huzat nem levehető és díszítő cérnával varrott.
A szövet megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak.
Pilot töltelék: 50% libapehely, 50% toll.

A tollak szaruképződmények és hüllőpikkelyekből fejlődtek ki. Kétdimenziósak, és a pehely külső oldalán helyezkednek el, hogy megvédjék azt az ütődésektől. A tollak íveltek, ezért ideális töltelékként a nyak megtámasztására szolgáló párnákban, mivel a nyomás hatására a párnák megpróbálnak visszatérni természetes formájukba.

A paplanokat és párnákat naponta fel kell rázni, hogy a töltelék alakja, valamint a pehely és a párnák szilárdsága megmaradjon.

Kerülje a paplan porszívózását vagy ütögetését, mivel ez károsíthatja a pehelytollakat vagy a tollakat. Ha a paplan mosógépben mosható, gondosan kövesse az utasításokat, és győződjön meg róla, hogy teljesen megszáradt, mielőtt újra használná.

A hálószobát naponta megfelelően szellőztetni kell, és az ágytakarót nem szabad néhány óránál hosszabb időre a paplan fölé helyezni. Ez lehetővé teszi, hogy a nedvesség elpárologjon, és a paplan szellős és friss maradjon.

Ahhoz, hogy a pehely vagy a tollak visszanyerjék eredeti formájukat, néhány órán át lehet a paplant vagy a párnát pörgetni, esetleg teniszlabdával vagy gumipapuccsal szárítani, hogy a pehely vagy a tollak megfelelően leülepedjenek. Jó ötlet, ha negyedóránként kiveszi a paplant és a párnát a gépből, és kirázza.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Best Sleep paplan, 200x200cm, hipoallergén, töltelék 50% liba pihe 50% liba toll" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: