Betöltés...

NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehelypaplan, extra puha, hordtáskában, 140x200 cm, fehér 

Ár: 115.580 Ft

NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehelypaplan, extra puha, hordtáskában, 140x200 cm, fehér 



A pehelypaplan évszázadok óta a luxus és kényelem szimbóluma. A NATURTEX 100% magyar libapehely töltettel készülő különleges gonddal, termálvízzel tisztított, kézzel válogatott, extra finomságú pehellyel töltött pehelypaplanjával garantáltan élvezheted ezt a luxust. NATURTEX paplanok készítésekor különleges hőszigetelő képességű tollat és pelyhet használnak fel, mely könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít, fedőanyaguk pedig finom pamutfonálból, speciálisan szőtt toll- és pehelybiztos anyagból készül, megakadályozva ezzel a pehely kibújását. A Tulipán paplanok kazettás kialakítással készülnek, az alsó és a felső fedőanyag közé varrt stégek megakadályozzák az ún. hidegzónák kialakulását a paplanban, így a termék első osztályú hőtartó képességgel rendelkezik. A libapehely hőszigetelő légáteresztő képességének a természetes alapanyagok között nem akad vetélytársa. Az allergiások számára is megfelelő választás!


Mosási javaslat: 


Elsősorban vegytisztítás ajánlott, de amennyiben házilag kívánja tisztítani a terméket, az alábbiakat javasoljuk feltétlenül betartani:



max. 40 fok, kímélő program (gyapjú)
hagyományos mosószerrel, öblítőszer nélkül
Tipp: 2 db teniszlabdát kell a dobba helyezni, hogy szétrázza a tollat és pelyhet mosás közben
SZÁRÍTÓGÉPBEN SZÁRÍTANDÓ!
nyáron történő mosás
száradás után 24 óráig szellőztetés szabad levegőn
Gyártói ajánlás szerint, a termék minőségének megtartása érdekében, maximum évenkénti egyszeri mosás javasolt és szárítógépben történő szárítás javasolt


Tulajdonságok: 



Méret:140x200cm
Súly:800g 

Korlátozottan mosható
Fedőanyag: Fehér 100% pamut (szatén) pehelybiztos angin
Töltőanyag: 100% libapehely
Melegségi fokozat: Átmeneti




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehelypaplan, extra puha, hordtáskában, 140x200 cm, fehér " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: