Betöltés...

6018 petrol színű öntapadós tapéta 60cm x 10m

Ár: 9.890 Ft

Felrakási útmutató: felrakasi-utmutato01.jpg



könnyű felhelyezés
öntapadós, nincs szükség ragasztóra
kopásálló
gyors, praktikus
DIY megoldás


A színárnyalat függ az aktuális gyártástól. A különböző gyártások között szín eltérés lehet. Utánrendelés esetén nem tudjuk garantálni ugyanazt az árnyalatot!


Az öntapadós tapéták egy olcsó, gyors és praktikus megoldást jelentenek, ha szeretnénk megszépíteni belső tereinket.

Jól imitálják a különböző struktúrákat, mint beton, kő, tégla és vakolat.Felhelyezésük egyszerű, szakember nélkül is elvégezhető.

Szükséges szerszámok: olló, ceruza, vonalzó vagy colstok és tapétavágó kés.


Fontos, hogy a ragasztandó felület száraz, por- és zsírmentes legyen.

Az öntapadós tapétákat felragaszthatjuk bútorlapra, csempére vagy üvegre, különböző sima felületű tárgyakra, ajtóra, ablakra, vagy falra. Fal és más felületek esetén fontos, hogy az adott felület legyen előkészítve megfelelően. Vagyis zsír- és pormentes, sima legyen. Falaknál alapozni is szükséges. 


Nem ajánljuk: 



vizes, párás helyiségekbe
nyílt láng közelébe
olyan helyre, ahol forró zsír/olaj ráfröccsenhet




Tisztítása: Általános tisztítószerrel, nedves törlőkendővel, szivaccsal tisztítható. Az erős dörzsölést kerülni kell, mert a nyomtatott minta megkophat.


Felhasználási terület: Beltéren dekorációs jelleggel felragaszthatjuk nappaliban, hálószobában, mosdóban, előszobában, étkezőben.


Öntapadós fólia - A tökéletes megoldás otthonod dekorálásához



Ha szereted a praktikus, gyors, házilag kivitelezhető megoldásokat és az egyedi stílusokat, akkor az öntapadós fólia az, amire szükséged van! Ez az egyszerű, de hatékony anyag könnyedén átalakítja az otthonod bármelyik részét, legyen az a konyha, a fürdőszoba vagy a hálószoba, vagy egy bútor, vagy ajtó a lakásban. Felragasztható csempére, átalakíthatod a régi könyvespolcot. Az öntapadós dekor fóliák nagyon sok mintában és méretben elérhetőek. Az öntapadós fólia széles választéka azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelő mintákat és színeket. Az öntapadós fólia egy olyan speciális ragasztóanyaggal ellátott műanyag fólia, amely képes tapadni különböző felületekre és számos területen alkalmazhatjuk dekorációs célból, ami egy látványos és költséghatékony megoldás lehet otthonunk felújításához. 



Miért válassz öntapadós fóliát?



Az öntapadós fólia több előnnyel is rendelkezik, mint például a festék vagy a tapéta. Egyrészt, az öntapadós fólia könnyen felhelyezhető, nincs szükség hozzá nagy előkészületre, költség és idő kímélő megoldás, így időt takaríthatsz meg és elkerülheted a káoszt otthonodban. Másrészt, a fólia nagyon tartós és ellenáll a különböző károsodásoknak, mint például a víz vagy a kisebb karcolások. Az öntapadós fóliák számos előnyt kínálnak a festett falak és a tapéta helyett, valamint a régi bútorok és ajtók felújításakor is. Az adott fal felület viszont mindenképpen legyen megfelelően előkészítve. Néhány előny, amelyeket az öntapadós fóliák használata kínálhat: egyszerű felhelyezés, sokféle minta és szín, tartósság, könnyű eltávolítás, költséghatékony és rugalmasság. Ezért az öntapadós fóliák nagyszerű alternatívát jelenthetnek a festett falakra, tapétára, vagy a régi bútorok, ajtók és egyéb tárgyak és felületek felújítására. 


FONTOS: Az öntapadós tapéták elsősorban dekorációs célokra készültek, ideálisak különböző sima, por- és zsírmentes felületeken való használatra, biztosítva ezzel a tapéta megfelelő tapadását. Amennyiben a tapétát falra kívánjuk felhelyezni, elengedhetetlenül fontos, hogy a falat megfelelően előkészítsük annak érdekében, hogy a tapéta biztonságosan és hosszú távon megmaradjon a felületen. Ezen célnak érdekében a kívánt felületet gondosan portalanítani és zsírtalanítani kell, emellett biztosítva, hogy a fal sima legyen. A felület alapozóval való kezelése is ajánlott a tapadás és a tapéta tartóssága érdekében. Ezen lépések gondos végrehajtása biztosítja a tapéta optimális teljesítményét és esztétikus megjelenését a felületen. Sajnálattal közöljük, hogy esetleges nem megfelelő használat vagy a fenti útmutató nem betartása esetén vállalni nem tudjuk a felelősséget a tapéta teljesítményéért és tartósságáért. Kérjük, hogy minden esetben kövesse az előírásokat és az ajánlásokat a termék optimális felhasználása érdekében. A nem megfelelő előkészítés vagy a használati útmutató figyelmen kívül hagyása esetén esetlegesen felmerülő problémákért vagy károkért cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben bármilyen kérdése van a tapéta használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért és további információkért.



Hova ragasztható öntapadós fólia?



Az öntapadós fólia bárhova felragasztható, ahol szeretnéd átalakítani az otthonodat. Használhatod a konyhapulton, a szekrényeken, az ajtókon, a falakon és még sok más felületen is. Felújíthatod a régi beépített szekrényt az előszobában, vidám dekorációkat hozhatsz létre a gyerekszobában. A fürdőszoba csempét is újjá varázsolhatod szakember és nagy költségek nélkül házilag. Néhány felhasználási tipp az öntapadós fóliákhoz: 
 A konyhában: A konyhapultot, az üveg hátfalat vagy akár a csempeburkolatot is le lehet borítani öntapadós fóliával. Ez nagyszerű módja annak, hogy frissítsd a konyha megjelenését anélkül, hogy teljesen át kellene alakítanod az egész helyiséget. Az öntapadós design fóliák, csempematricák különböző textúrájúak és mintázatúak lehetnek, így találsz olyat, ami illik az otthonod stílusához és ízlésedhez.



A fürdőszobában: Az öntapadós dekorfólia nagyszerű alternatívája a csempéknek és a burkolatoknak. A fürdőszobában könnyen elhasználódhatnak a csempék, és az átfestésük is bonyolult és időigényes lehet. Az öntapadós fóliával azonban könnyedén felújíthatod a falakat és a csempéket, ráadásul a fólia vízálló, így nem kell aggódnod a nedvesség miatt.



A bútorokon: Ha szeretnél frissíteni egy régimódi bútort, vagy egyáltalán nem illik az otthonod stílusához, akkor az öntapadós fólia jó megoldás lehet erre a problémára. Fel lehet ragasztani a bútor bármely részére, így új életet lehet beléjük lehelni.



A falakon: Az öntapadós fóliák használata lehetővé teszi, hogy különleges mintákat és textúrákat tegyél a falakra, ami igazi látványosságot jelenthet a szobában. Egy egyszínű fal is izgalmassá válik az öntapadós fólia felhasználásával, így lehetőséget nyújt arra, hogy a falak új karaktert kapjanak.



A címkézésnél: Az öntapadós dekor fólia hasznos lehet, ha fel szeretnéd tenni egy címke a bútorokra, dobozokra, tárolókra stb. Ez a módszer átlátható és könnyen kezelhető, ráadásul a címkék gyorsan és egyszerűen cserélhetők.


DIY megoldások! Az öntapadós tapétákat felhasználhatjuk dobozok, fiókok vagy tárolók dekorálására, így egyedi és stílusos tárolóeszközöket hozhatunk létre. Egyedi kinézetű füzeteket vagy noteszfüzeteket készíthetünk az öntapadós tapéták felhasználásával, feldobva ezzel a mindennapi írószer és irodaszerek környezetét. Egyedi laptop- vagy tabletborítókat készíthetünk az öntapadós tapétákkal, védelmet biztosítva az eszközünknek és egyúttal egyéni stílust adva neki. Különleges ajándékdobozokat készíthetünk, az öntapadós tapétával díszítve őket, így az ajándék már a külsővel is örömöt szerezhet.



Hogyan készítsd elő a felületet?



Az öntapadós fólia felhelyezése előtt fontos, hogy a felület tiszta és száraz legyen. Távolítsd el az összes por és szennyeződést, majd használj egy nedves ruhát, hogy megtisztítsd a felületet. 


Az öntapadós tapéták felragasztása előtt fontos, hogy az adott felület tiszta és sima legyen. A következő lépéseket érdemes követni:



Tisztítsd meg a felületet: Használj egy tiszta ruhát vagy szivacsot és tisztítószeres vizet, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket és zsíros lerakódásokat.



Szárítsd meg a felületet: Ügyelj arra, hogy a felület száraz legyen a ragasztás előtt. Ha nedves, akkor az öntapadós tapéta nem fog megfelelően tapadni.



Egyenletes felület: Győződj meg róla, hogy a felület egyenletes, sima és szabályos legyen. Ha szükséges, használj simító szerszámokat, hogy eltávolítsd a felületen lévő hibákat, mint például a dudorokat és a repedéseket.



Ellenőrizd a tapadófelületet: Ellenőrizd, hogy az öntapadós tapéta megfelelően tapad-e a felületre. Ha tapadás hiányzik, akkor lehet, hogy a felület nem elég sima, tiszta vagy száraz.



Kezdj a közepén: Ha a falra vagy bútorra szeretnéd felragasztani az öntapadós tapétát, kezdj a közepén, majd haladj fokozatosan a szélek felé, hogy elkerüld a levegő vagy a ráncok felgyűjtését.



Nyomkodás: Az öntapadós tapéta felragasztásakor fontos, hogy alaposan rányomjuk a fóliát a felületre, hogy biztosan tapadjon és ne legyenek levegőbuborékok. Ehhez használj egy simító szerszámot vagy tiszta ruhát.




Ezeket a lépéseket követve biztos lehetsz benne, hogy az öntapadós tapéta jól fog kinézni és tartós lesz.



Milyen eszközökre van szükség?

Az öntapadós fólia felhelyezéséhez csak néhány alapvető eszközre lesz szükséged, például egy ollóra, egy mérőszalagra, egy éles késsel, és egy simítóra a fólia simításához.




Öntapadós fólia felhelyezése




Az öntapadós fólia felhelyezése nagyon egyszerű. Csak mérd le a felületet, amit be szeretnél vonni, majd vágd ki a fóliát a megfelelő méretre. Ezután távolítsd el a védőfóliát a ragasztóoldalról, és óvatosan helyezd a felületre. Kezd el a közepétől, majd haladj kifelé az élek felé, miközben simítsd a fóliát a simítóval.


Öntapadós fólia tisztítása


Az öntapadós fólia könnyen tisztítható, csak néhány egyszerű lépésre van szükség. Használj egy nedves ruhát, hogy megtisztítsd a fóliát, majd töröld szárazra egy másik tiszta ronggyal.


Öntapadós fólia eltávolítása

Ha valaha is el kell távolítanod az öntapadós fóliát, ne aggódj, ez sem bonyolult. Használj egy hajszárítót, hogy melegítsd fel a fóliát, majd óvatosan húzd le a felületről. Ha marad valamilyen ragasztómaradvány, használj egy kis olajat vagy ragasztóoldó spray-t, hogy könnyebben eltávolítsd.

Termék: Egyszínű öntapadós tapéta
Méret: 60 cm x 10 m
Anyag: vinyl
Szín: petrol
Súly: 0,66 kg
Négyzetméter igény: 1 tekercs (6 m2)
Minimum rendelés: 1 tekercs
Garancia: 1 év


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "6018 petrol színű öntapadós tapéta 60cm x 10m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: