Betöltés...

Dekoratív matrica beltéri ajtóhoz, 2 lap öntapadó matrica, teljes méret 78 x 200 cm, Tejút és Csillagrendszer modellje, Prémium, Eredeti ajánlatok

Ár: 14.359 Ft

Szeretne egy dekoratív ajtómatricát, hogy megszépítse és feldobja a szoba összképét?



Hálószobájának vagy gyerekszobájának ajtaja már nem néz ki olyan jól, mint amikor megvásárolta? Van egy kreatív megoldás a tökéletlenségeinek elrejtésére!





Az ORIGINAL DEALS kínálja a tökéletes megoldást az Ön számára!







Ez a különleges ORIGINAL DEALS dekoratív matrica nagyon praktikus és sokoldalú, mivel bármilyen helyiségben felszerelhető, és nem igényel speciális szerszámokat vagy eszközöket.

Egy ilyen matricát bárki fel tud szerelni, csak egy kis türelemre és odafigyelésre van szüksége.



A matrica a nyomtatott képet nagyon természetes módon, nagy felbontásban mutatja be, és csak tömör fa, üveg, fém, PVC (műanyag - termopán) ajtókra szerelhető/ragasztható.



A matricába helyezett színpigment rendkívül ellenálló a fénnyel, karcokkal, vízzel és nedvességgel szemben, ami azt jelenti, hogy nagyon hosszú időre felragasztható az ajtóra anélkül, hogy idővel megromlana vagy leválna.







Ez a különleges ORIGINAL DEALS matrica feldobja a helyiséget, ahová felragasztják, és elegáns és nagyon szép levegőt áraszt , egy nagyobb tér hatását keltve!



A matrica bármilyen típusú, tiszta és egyenes tömör ajtóra (betétek és minták nélkül vagy középen üveggel) felszerelhető.



A matrica kiváló minőségű PVC műanyagból készült, a hátoldalán ragasztóval, és ha egy idő után megunja, és szeretné eltávolítani a matricát onnan, ahová felragasztotta, akkor ezt gond nélkül megteheti, mert nem marad ragasztó az ajtón.



Azápoláshoz és tisztításhoz az ajtómatricát puha szintetikus ruhával letörölheti, fa- vagy üvegápoló oldatokkal együtt.







A matrica ajándékba is adható, hiszen felnőttek és gyerekek körében egyaránt kedvelt kiegészítő.



MEGJEGYZÉS:



Az ORIGINÁLIS DEALS matrica, a gyártótól két ragasztólapon érkezik, amelyek egy tekercs alakú védőhátlapra vannak csomagolva.

Az egyes lapok méretei az alábbi képen láthatóak, azaz 39 x 200 cm, a matrica végső formájában pedig 78 x 200 cm.















Az ajtókon lévő matricák alkalmazásának köszönhetően gyorsan és olcsón megváltoztathatja az ajtó megjelenését , és ugyanakkor felfrissítheti lakása belső kialakítását!



Érdemes odafigyelni arra, hogy az ajtó hogyan befolyásolja otthona dekorációját. Nemcsak lakberendezési, hanem dekorációs elem is. Éppen ezért érdemes az ajtónak vonzó és szemet gyönyörködtető külsőt kölcsönözni. Ez azonban nem mindig van így. Sajnos az ajtók gyakran romlanak, és néha megunjuk a színüket. Ráadásul a cseréjük nem olcsó és nem is egyszerű.

Ilyen esetekben ideális megoldás az ajtómatrica.







Nem nagy költséggel és néhány pillanat alatt teljesen megváltoztathatja nemcsak az ajtót, hanem a helyiséget is, ahová vezet.

Az ajtómatricák másik fontos előnye, hogy nemcsak egyszerűen felhelyezhetőek, hanem ugyanilyen könnyen eltávolíthatóak is.

Ha megunja az ajtómatricát, könnyen eltávolítható és kicserélhető egy újjal.







Szeretné lenyűgözni és magára vonni szerettei minden figyelmét és elismerését egy különleges ajtómatricával?



Ez a matrica tényleg nagyon szép, és nem hiányozhat otthonából!

Ha Ön is szeretné feldobni a szobája összképét, akkor ez a dekoratív ajtómatrica pont az, amire szüksége van!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Dekoratív matrica beltéri ajtóhoz, 2 lap öntapadó matrica, teljes méret 78 x 200 cm, Tejút és Csillagrendszer modellje, Prémium, Eredeti ajánlatok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések