Betöltés...

Original Deals hatszögű dekoratív tükrök, Hatszögletű méhsejt, akril anyagból, nappali vagy hálószoba fali dekorációjához, 24 darab L-es méretű

Ár: 23.944 Ft

Szeretne egyedi és eredeti dísztükröt készíteni?

Szeretné, hogy minden szemet és elismerést magára vonzzon a dekoratív akril tükörrel?



Az Original Deals a legjobb megoldást kínálja Önnek!





Ultra modern tükörkészlet, amely 24 egyenlő darabból áll, és többféle lehetőséget kínál az elrendezésre és a falakon való elhelyezésre otthonában.



Tapasztald meg a belsőépítész szerepét, és alakítsd át szobáidat igazi műalkotásokká, amelyek minden szemet és elismerést magukra vonzanak!







Ultra modern tükörkészlet, amely 24 egyenlő darabból áll, és többféle lehetőséget kínál az elrendezésre és a falakon való elhelyezésre otthonában.



A PVC akril tükrök modern, nagyon praktikus és sokkal biztonságosabb alternatívát jelentenek a hagyományos üvegtükör helyett.

Az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb minőségű, 3 mm vastagságú, lézervágott, milliméteres pontosságú akril tükörből készülnek.

A tükör elülső oldalán egy vékony, átlátszó védőfóliával van ellátva, amelyet a kívánt felületre történő felragasztás után el kell távolítani, a hátoldalán pedig 3M dupla ragasztószalaggal, amely bármilyen felületre történő egyszerű és szuperálló rögzítést tesz lehetővé.







A tükrök bárhová ragaszthatók, mészre (falra), fára (bútorra), fémre, műanyagra vagy bármilyen más, előzőleg megtisztított felületre a házban.



Az akril tükör:

17x nagyobb ellenállás és rugalmasság az ütésekkel és mechanikai ütésekkel szemben, mint egy azonos vastagságú és méretű klasszikus üvegtükör;

3-szor kisebb súlyú, mint egy hagyományos üvegtükör.







Készítsd el saját egyedi tükröd!



A forma a saját ízlésedtől függ! A megjelenés szabadsága lehetővé teszi, hogy egyedi és eredeti megjelenésű kompozíciót hozzon létre. Változtassa meg a belső teret, és adjon neki egy gyönyörű új külsőt!





MEGJEGYZÉS:

A kis vastagságnak köszönhetően a tükör jól tapad anélkül, hogy leesne a falról. A tükör hátoldalán található erős rögzítőszalaggal van rögzítve.



A terméken védőfólia található, amelyet használat előtt el kell távolítani.



A feltüntetett színek csak illusztrációs célokat szolgálnak - a különböző monitorbeállítások, a képfeldolgozás és a tükörreflexió miatt eltérhetnek a tényleges színektől.



A dekoratív matricák bármilyen teret feldobnak és különleges megjelenést kölcsönöznek neki.


Ezek a falmatricák olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket nehéz megtalálni: könnyen lehúzhatók, eltávolíthatók (könnyen eltávolíthatók) és szabad utat engednek a képzeletnek.











A készlet 24 darab hatszög alakú akrilüveget tartalmaz.

A tükör méretei a következők:

Szélesség: 6,3 cm

Átló: 12,6 cm

Szélesség: 10,9 cm



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Original Deals hatszögű dekoratív tükrök, Hatszögletű méhsejt, akril anyagból, nappali vagy hálószoba fali dekorációjához, 24 darab L-es méretű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: