Betöltés...

VASAGLE Kerekes tálalókocsi, polcokkal, konyha, 40x60x77cm, ipari, rusztikus barna

Ár: 27.753 Ft



Termék méretei: 40D x 60W x 77.5H cm
Típus: Polc padlóval
Anyaga: Forgácslemez keret, fém keret
Márka: VASAGLE
Szín: rusztikus barna + fekete

A cikkről
Tartós és stabil: Környezetbarát E1 minőségű forgácslap fa erezetű; ellenáll a víznek és a kopásnak, tartós hosszú ideig; A vastag fémkeret erőssé teszi könyvek, magazinok és laptopok tárolására.
Klasszikus megjelenés: az ipari stílus egyszerű felépítéssel vonzó és modern megjelenést teremt; Jól illeszkedik a személyes ízléséhez és a belsőépítészethez.
Tágas tárolókapacitás: a 3 szintes közüzemi kocsi nagy tárolóhelyet biztosít, miközben helyet takarít meg; Kiváló tárolási megoldás egy kis konyhához.
Minden az Ön kényelme érdekében: kerekek, amelyek segítenek a babakocsi gördülésében, ahol szüksége van rá; Ha azt szeretné, hogy a babakocsi mindig egy helyen maradjon, egyszerűen rögzítse az állítható lábakat.
Sokoldalú kosár: A könyvtől a konyhai eszközökig mindent rendben és kéznél tarthat, tökéletes a konyhába, étkezőbe és hálószobába.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "VASAGLE Kerekes tálalókocsi, polcokkal, konyha, 40x60x77cm, ipari, rusztikus barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: