Betöltés...

NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehely nagy párna, extra puha, hordtáskában, 70x90 cm, fehér 

Ár: 83.133 Ft

NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehely nagy párna, extra puha, hordtáskában, fehér 



A Tulipán pehelypárna prémium kategóriájú, Magyar Termék Nagydíjas párnája, melyet puha, tiszta pamut huzattal és a legmagasabb minőségű, fehér magyar libapehely-töltettel készítenek. A párna töltete 800 gramm 100% libapehely. Az NOMITE technológia alkalmazásának köszönhetően allergiásoknak is ideális választás! A Naturtex toll- és pehelymosási és sterilizálási eljárása során speciális termálvizes technológiát alkalmaznak. Az újrahasznosítható energiákra épülő technológiák révén környezetbarát, gazdaságos és költséghatékony módon dolgozzák fel a tollat és a pelyheket. Ebben a technológiai folyamatban egy víztisztító berendezés gondoskodik arról, hogy gyakorlatilag ivóvíz minőségű víz kerüljön vissza a környezetbe. A gyártó javaslata szerint a termék minőségének megőrzése érdekében legfeljebb évente egyszer ajánlott mosni és szárítógépben szárítani.


Tulajdonságok: 



Méret: 70x90 cm
Súly: 800 gramm 
Csomagolás: szürkés-kék hordtáska 

Töltőanyag: 100% hófehér libapehely
Fedőanyag: 100% pamut (szatén) pehelybiztos angin
Korlátozottan mosható. A gyártó javaslata szerint a  termék minőségének megőrzése érdekében legfeljebb évente egyszer ajánlott mosni és szárítógépben szárítani.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "NATURTEX Tulipán prémium minőségű libapehely nagy párna, extra puha, hordtáskában, 70x90 cm, fehér " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: